Hvem er Tina?

  • POSTET: 04.05.2015 - KLOKKEN: 21:48 - KATEGORI: Blogg

Hei, og velkommen til bloggen min!


Dette er meg!

Jeg er ei jente på 20 år med navn Tina Veronika Odberg Markeseth. Et navn som har gitt meg en enorm forkjærlighet for disse små bretta man må skrive under på (du vet ikke hva det vil si å skrive smått før du har pressa inn fire navn på bankkortet, just sayin). Jeg kommer fra den lille sommerbyen Larvik, men i august 2014 lot jeg bankkortet bli rødglødende på IKEA og flyttet inn i en liten leilighet i Oslo. Her har jeg det strålende, og gjør akkurat det jeg vil, siden jeg bor helt alene (et innlegg om hvor fantastisk det er å slippe å omgås andre mennesker kommer senere).


Her bor jeg <33333

Ikke overraskende flyttet jeg til Oslo for å studere, friår er tross alt for pingler, og jeg tar nå en bachelor i grafisk design på Norges Kreative Høyskole. Det henger med å nevne at jeg trives veldig godt, og kan anbefale skolen til alle som kunne tenke seg noe i den kreative retningen. Før jeg startet her gikk jeg tre år på medier og kommunikasjon, og jeg vil derfor tørre å påstå at jeg har generelt litt peil på både design, tekst og foto (det er derfor jeg kun har mobilbilder her heheheh). 

Overgangen til studentlivet førte til at interessene mine gikk fra å være dans, shopping og party til serier på Netflix, spise Sørlandschips og kjøre trikk (dette liker jeg bare når jeg får sitteplass). Men siden jeg egentlig er litt lei alt sammen tenkte jeg å begynne å blogge i stedet. Hvordan det kommer til å gå gjenstår og se.

Klem Tina ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Hei! Jeg heter Tina og er en 21 år gammel jente fra Larvik, bosatt i Oslo. Her publiserer jeg ulike tekster jeg har skrevet, morsomme innlegg om sitasjoner folk kan kjenne seg igjen i, litt tips og triks og i blant noen kreative prosjekter. Håper dere finner noe interessant å lese!Kontakt


tinaveronika@gmail.com


KategorierArkiv
hits