SLIK KOMMER DU PÅ TOPPLISTA

  • POSTET: 30.06.2015 - KLOKKEN: 23:46 - KATEGORI: Blogg

Det er ingen hemmelighet at statistikk og kommentarer er en motivasjon for alle bloggere. Det derimot svært få innrømmer er at drømmen med bloggen er å havne på topplista. La meg dermed gjøre det klart en gang for alle; påstår du at du blogger for din egen del lyver du, det nærmeste man kommer å blogge "for seg selv" er for din egen egoisme. Hadde ikke lesere og topplista vært målet, kunne du like gjerne skrevet svadaet ditt i en dagbok. Med dette som bakgrunn gir jeg dere herved en guide for hvordan man havner på topplista.

Vær pen. 
Finnes det en eneste person blant topp 20 som ikke er pen? Nei. Har du tenkt til å slå gjennom med hverdagsbloggen min må du derfor ha et utseende som tar opp konkurransen med disse. Har du et normalt utseende kan du like gjerne gi opp topplisteplasseringen basert på hverdagsinnlegg. Er du dritstygg derimot kan det sikkert generere flere klikk, men jeg har til gjengjeld å se dette. Det samme gjelder kroppsfasongen, du kommer ikke til å værende på topplista med mindre du er tynn. 

Vær gutt.
Siden sikkert over 90% av norges bloggere (hvertfall på blogg.no) er jenter, får du en ekstra kickstart ved å ha en penis mellom bena. Det er mye lettere for gutter å kravle seg oppover topplista enn jenter, av den enkle grunn at det skiller seg ut. Ekstra lurt er det om du som gutt blogger om hvordan jenter burde være, det gir både klikk og hat. For en tid tilbake var det store å være homofil gutteblogger, men nå er det enda bedre å være heterofil gutteblogger slik at alle kan påstå du er homofil.

Bli gravid.
Av en eller annen grunn lar folk seg facinere så til de grader av graviditet, da spesielt tenåringsgraviditeter. Til yngre du er når uhellet er ute, jo flere lesere kan du forvente (under seksuelle lavalder er å foretrekke). Det er viktig at du ikke deler informasjon om at du spyr som en gris hver morgen og at du ikke har penger til mat fordi Emmaljunga-vogna kosta det doble av stipendet ditt (du har jo aldri hatt jobb). Det som derimot må beskrives er hvor fantastisk det er å kjenne mirakelet i magen (selv om det er mer imponerende å være voksen nok til å klare å unngå graviditet), og hvor mye du og barnefar elsker hverandre etter to måneder sammen. 

Lat som du er dum.
Ved å skrive saker som er helt trynet og totalt blottet for noe som helst form for intelligens vil folk klikke seg inn på bloggen din for å le av deg. Jo tåpeligere innlegg og meninger, jo flere klikk og mer hat. De dummeste er riktignok leserne som biter på det du skriver, mens du kan le hele veien til banken. Dette kan virke som en ganske chill måte å blogge på om du takler hatkommentarene som kommer til å strømme inn. 

Vær rik. 
Folk elsker å kunne se hva noen mennesker har mulighet til å bruke penger på, både for å drømme seg bort og irritere seg grønn. På dette punktet har vi allerede motebloggerne hvor hvert antrekk har en gjennomsnittspris på 50 000, som blir hyllet av moteinteresserte, drømmende jenter som spiser nudler og knekkebrød med tårevåte øyne rettet mot Chanelveska. Er du derimot den tøffere typen inntar du deg rollen som steriotypisk Oslo-Vest og venter på at haterne skal klikke seg inn på bloggen din slik at de kan være med på å finansiere livsstilen de hater. HVOR GØY HADDE IKKE DETTE VÆRT? Faen at jeg ikke er rik. 

Kle av deg.
Kropp og sex selger, det er det ingen tvil om. Er du jente (eller gutt for den saks skyld, funker begge veier) kan du få deg flere lesere ved å poste lettkledde bilder av deg selv, gjerne i utfordrene positurer. Gutter (og menn) kommer til å klikke seg inn på bloggen med laksen i hånda og jenter vil klikke seg inn for å hate deg. Dette kan ta deg høyt opp på topplista siden gutter sjelden leser blogger, og du dermed får ekstra klikk. 

Vær psykisk syk. 
Jo flere diagnoser, jo bedre er det. Å skrive blogg om hvor jævlig du har det skaper sympatiklikk i fleng, og du kan skape deg en karriere av sykdommen din. Du trenger forresten ikke å være syk heller, med en gang du nevner du er trist, vil alle tro du har en bunnløs depresjon. Dette er riktignok skikkelig ondskapsfullt mot de som virkelig er syke, men hey, topplista for enhver pris, sant? 

Vær overvektig - post bikinibilde.
Post et bilde av deg selv i bikini med en tilhørende tekst om kroppspress og hvor fornøyd du er med den overvektige kroppen din. Spe gjerne på med litt historier fra du ble mobbet i barndommen. Det vil garantert ta av på sosiale medier i løpet av få dager, og med nok delinger kan du se en topplisteplassering dagen etter. NB: Plasseringen vil bare holde et par dager, som sagt i første punkt, man må være tynn for å være på topplista. Passer ingen av disse punktene deg, er sannsynligheten minimal for at du blir den neste toppbloggeren. 

16 kommentarer

cuskima

01.07.2015 kl.00:04

jaja da vet vi at eg aldri blir toppblogger og bør gi meg mens leken er god hahaha ;D

takk for morsomt innlegg som desverre er litt for sant :P

fredrikandersen95

01.07.2015 kl.00:06

Fine tips :D

Therese <3

01.07.2015 kl.00:21

Jeg kommer aldri til å bli en toppblogger, eller vent jeg kan jo poste bilde av meg selv i bikini og fortelle mobbe historien min, som foregår fortsatt å som gjør at jeg er psykisk ustabil ;)

Text by Tina

01.07.2015 kl.00:21

cuskima: Hvis ikke får du skape et nytt punkt! ;-) gøy du likte det :D

Text by Tina

01.07.2015 kl.00:22

fredrikandersen95: Håper for din del at du skjønte det var ironisk :)

Text by Tina

01.07.2015 kl.00:23

Therese: Gjør det og jeg lover du kommer på topplista haha!

Men det hørtes trist ut, håper alt går bra med deg <3

Therese <3

01.07.2015 kl.00:26

Jeg har ikke dårlig tid med å komme på topplisten, men jeg er enig med deg i alt :) hehe

Var veldig ironi i det jeg skrev, men jeg sliter veldig psykisk etter 19 år med konstant mobbing :) Men jeg har det kjempe bra jeg, det blir noe man klarer å leve med etterhvert <3

cuskima

01.07.2015 kl.00:33

skal se om eg kommer på noen.....man kan jo gjøre som ninja......drite seg ut og gjøre de sykeste ting....da blir man toppblogger også :D

Og hun som het bunnplass mente det av for slitsomt å være stygg og dum hele tiden..så folk syns tom det er vanskelig, spesielt om man er litt glup :D

Text by Tina

01.07.2015 kl.00:40

Therese: Hehe morsomt du er enig!

Så bra det går bra <3 høres jo helt forferdelig ut! Ha en strålende dag i morgen :)

Text by Tina

01.07.2015 kl.00:42

cuskima: Jaaa, den har jeg med på "vær dum" :p
Jeg er litt opp og ned på topplista ettersom artiklene mine i blant blir publisert videre, men for å få noe varig plass må jeg nok begynne med noe sånt hahaha! :)

cuskima

01.07.2015 kl.01:01

Det er fordi du skriver bra og engasjerer folk ;)

nattinatten :D

TAMH

01.07.2015 kl.02:46

En ting er sikkert, du skrive mye bra på bloggen din. Igjen så er jeg enig med deg i det du skriver, å i tillegg smiler og ler jeg litt mens jeg leser =)

Julia Sofie

01.07.2015 kl.05:51

Ja da kommer jeg meg aldri på toppblogglista, for jeg har et normalt utseende.. Å ikke er jeg gravid, feit eller jeg klær av meg.. Så jeg får prøve en annen måte å komme opp dit;)

mairho

01.07.2015 kl.10:01

Flotte tips altså, disse skal taes i bruk ;-)

Henniie

01.07.2015 kl.18:32

haha, søren da har jeg bomma! Jeg er 25 år og gravid. Jeg var overvektig, men er det ikke lenger. Og ikke er jeg rik heller. Ikke på penger i alle fall. Har det jeg trenger og kan godt ta meg råd til og kose meg av og til. Men jeg er rikere på kjærlighet. Men hvem vil vel lese om klisjéer?

Vilde

03.07.2015 kl.13:12

Haha, sykt bra innlegg :D

Skriv en ny kommentar


Hei! Jeg heter Tina og er en 21 år gammel jente fra Larvik, bosatt i Oslo. Her publiserer jeg ulike tekster jeg har skrevet, morsomme innlegg om sitasjoner folk kan kjenne seg igjen i, litt tips og triks og i blant noen kreative prosjekter. Håper dere finner noe interessant å lese!Kontakt


tinaveronika@gmail.com


KategorierArkiv
hits