Hvor klein kan en tinderdate bli?

  • POSTET: 01.07.2015 - KLOKKEN: 13:10 - KATEGORI: Tanker

Siden tinder-innlegget ble såpass populært og godt likt av de fleste (riktignok ikke alle, se bildet under), tenkte jeg å gå steget videre å fortelle om den kleineste tinderdaten som noen gang har funnet sted. Selvfølgelig selvopplevd. 


Denne fyren hadde egentlig fortjent å stå for det han skrev med navn og bilde, men igjen må noen personer beskyttes for seg selv. 

Nå, over til tinderdaten. Jeg hadde snakket lenge med en fyr som virket overraskende oppegående (spesielt i forhold til de jeg viste i tinderinnlegget), og etter en stund avtalte vi å møtes for å ta noe å spise. Vi skulle møtes på Aker Brygge klokka fire, men allerede før klokka to tikket det inn en melding om at han var der og ventet på meg. Altså 2 timer før. Jeg hadde en del ærender jeg skulle rekke den dagen, så det er vel unødvendig å nevne at jeg ble passe stressa. Jeg har hørt om folk som har kommet forsent til dater, eventuelt aldri dukket opp, men å komme to timer for tidlig? Den var ny for meg hvert fall!Etter passe mye stress kom jeg meg til Aker Brygge, og oppdaget at gutten i det minste så ut som bildene. Det er ikke en selvfølge for å si det sånn. Praten gikk sånn som den alltid går på den første daten, - jævlig sakte. Mest av alt hadde jeg lyst til å hoppe fra brygga og drukne meg, og denne følelsen skulle ikke bli mindre etter hvert som tiden gikk. 

Jeg tror det var et eller annet med tanken på at han jobbet fulltid, mens jeg var student og jobbet deltid som gjorde at han følte seg veldig overlegen økonomisk sett. Noe han gjerne også ville vise. Jeg begynte å tvile når han stolt fortalte at han fikk nyhetsmail fra Moods of Norway og Michael Kors. Det er tre grunner til å ikke skryte av noe sånt: 1. Alle kan motta nyhetsmails ved å trykke på en knapp, du er ikke spesiell. 2. Verken Moods of Norway eller Michael Kors har ekstremt dyre varer, selv om du kanskje tror det. 3. Det får deg til å høres ut som en komplett idiot. 

Man skulle kanskje tro at daten hadde nådd bunnivået sitt på dette punktet, men da må man tro om igjen. Som på alle andre første dater snakket vi om hva vi jobbet med, og det var da jeg innså at det ikke var noen form for håp. Ikke på grunn av jobben hans, den var helt grei, men fordi han fornøyd fortalte timelønnen sin. Timelønnen. Hvem faen forteller timelønnen på første date? Hvem snakker i det hele tatt om hva de tjener på første date? Kort tid etter fant jeg ut det var på tide og dra, og han betalte siden "han tjente så mye mer enn meg" forsåvidt riktig, men han kunne godt begrunnet det annerledes. 

Det er vel unødvendig å nevne at jeg ikke tekstet han etter daten, og det gjorde meg faktisk ganske lettet at han ikke gjorde det heller. Jeg sa meg fornøyd med å aldri måtte høre fra han igjen, men når jeg var ute helgen etter ringte telefonen midt på natta. Jeg hadde mistet nøklene til leiligheten og var ganske fortvila da jeg motvillig svarte på telefonen. 

Han: Kan jeg komme til deg nå?
Meg: Nei, jeg har mistet nøklene mine, dessuten har jeg ikke besøk på natta. 
Han: Jævla hore!

Dagen etter påstod han å ikke huske samtalen, noe jeg tror hva jeg vil om. Det skal sies at jeg etter dette aldri har dratt på en eneste tinderdate igjen.  

Jeg vil gjerne lese om deres kleineste date i kommentarfeltet!

27 kommentarer

cuskima

01.07.2015 kl.13:54

OMGAWD helt håpløs fyr,men eg slår deg langt nedi støvlene,men er ikkje helt klar for å forevige mine grusomme dater på blogg hahahaha sorry

Kan bare ta et utdrag......en fyr som var så klysete at eg så meg om etter mulig utgang eg kunne komme meg vekk....og orket ikkje se på ham

Det tolket han som at eg var så yr av forelskelse og så kåt at eg ikkje turde møte blikket hans.....

og verre ble det........ble aldri noe sekund date der heller

Text by Tina

01.07.2015 kl.13:55

cuskima: Hahahaha, han der hørtes jo nesten skummel ut. For en type!

VILDE

01.07.2015 kl.13:57

Skulle ønske jeg kunne prøvd tinder, har heldigvis hatt kjæreste helt siden tinder kom. Men kunne vel bare hatt tinder uansett, halvparten? av de på tinder har jo kjæreste, har jeg lest

Text by Tina

01.07.2015 kl.13:58

VILDE: Har flere venninner som har møtt gutter og så har det vist seg de har kjæreste ja.. Det er jo helt sykt!!

cuskima

01.07.2015 kl.13:58

nå kidding....er mye skummelt der ute og som singel litt voksnere enn deg......litt mer elendig erfaringer og 2 samboerskap bak meg....så aner eg faktisk ikkje hvordan i huleste man skal tro på en eneste fyr man møter hahahaha :D

Text by Tina

01.07.2015 kl.14:02

cuskima: Kjenner ei dame som sa at nå skulle hun være alene, for hun orka ikke flere dumme menn, må si jeg skjønner hun! Uff, voksne menn som oppfører seg som idioter er faktisk mye verre.

cuskima

01.07.2015 kl.14:06

hadde eg spilt på det andre laget hadde det vært ålreit,men eg tenner ikkje på pupper :P

Og har ingenting i mot hverken ene eller andre legning ,men blir irritert over at det skal bli en slags beskyldning....teit

I *gamle dager* ble eg beskyldt for å lesbisk fordi eg gikk mye ut,men gikk aldri hjem med noen...

han ene dørvakten sa han hadde lagt merke til at kom alene og gikk alene -måte være noe muffens med meg. Så han ba meg ut...for å motbevise min lesbiskhet da vet du...

jaha svarte eg det var jo logisk, eg skal ligge med deg for å bevise at eg er hetro for at du kan skryte til dine venner og kollegaer og dermed blir eg plutselig hore....neitakk..da velger eg å forbli *lesbisk*

Og HVA er greien med at gutter som får nei sier du er lesbisk å burde hatt deg noe hardt opp i ......

Da har eg spurt om de har skjulte homotendenser.....da blir de sinna altså....merkelig det du....

Text by Tina

01.07.2015 kl.15:02

cuskima: Hahahhaa for en dørvakt! Det er faktisk ikke OK oppførsel.
Huff og huff, noen er bare litt skrudd opp i topplokket.

mairho

01.07.2015 kl.16:29

Hahaha huff, hørtes jævlig kleint ut. Har faktisk aldri vært på "dater" før, så jeg har dessverre ingen å meddele!

Phantomblue

01.07.2015 kl.16:40

Uten å mene og forsvare denne personen så kan det jo faktisk være han ikke har husket det.

Jeg har blitt oppringt av vilt fremmede kvinner i fylla,fra kanter av landet jeg ikke har vert på noensinne..Og når jeg spør hvor de har nummeret mitt fra (jeg er ureg)aner de ikke.

Bare for få text dagen etter på med hvem jeg er og hvorfor de har nummeret mitt i utgånde samtaler.

Men gjør ikke oppførsel hannes ok.Så forsvarer det ikke,bare sier at han kan faktisk ha nada minne om det

Text by Tina

01.07.2015 kl.17:24

Phantomblue: Om han ikke husker å ha kalt ei jente for "hore" burde han revurdere kvinnesynet sitt og hvordan han snakker til og om jenter, for det betyr at det er noe som skjer stadig. Han var heller ikke nevneverdig alkoholpåvirket når han ringte meg.

RebeccaHasselgard

01.07.2015 kl.17:52

Wow... just wow...

Therese <3

01.07.2015 kl.18:23

Haha, genialt! Sorry for at jeg ler av daten din, det er ikke pent gjort, men har hatt en sånn opplevelse jeg også. Bare at han ringte meg aldri igjen da for han var kun ute etter 1 ting å det fikk han ikke. Han virket så koselig i startet av daten vår, men så viste han seg å være et totalt rasshøl :)

Text by Tina

01.07.2015 kl.18:26

Therese: Haha huff! Sånne er det best å komme seg unna så fort som mulig. Blir morsomme historier i det minste.

Therese <3

01.07.2015 kl.18:50

Ja, det blir geniale historier. Har prøvd meg en del ganger etter det også, å nå den siste gangen så falt det i klaff å idag har vi bodd sammen i 16 mnd : ))

cuskima

01.07.2015 kl.20:07

ja nei helt ukul oppførsel....men en god historie :P

AM

02.07.2015 kl.01:47

Grunnen til at du ikke møter "voksne" gutter, er fordi du ikke er voksen selv. Ingen gutter på jakt etter et seriøst forhold, har særlig lyst til å dra på date med hun-sure-bitchy-jenta-som-tror-hun-er-bedre-enn-alt-og-alle.

På tide at du sprekker den fjortiss bobla di, om du har lyst til å bli tatt seriøst.

Text by Tina

02.07.2015 kl.01:51

AM: Så sinna da, ro deg ned så du ikke sprekker nå :)

Text by Tina

02.07.2015 kl.01:52

Therese: Så koselig! <3

Roar Andre Bråten

06.07.2015 kl.10:53

Lurer litt på det der..... har antagelig ingenting på date å gjøre, jeg som får nyhetsbrev fra JulaClub. :D

Egeo

06.07.2015 kl.17:29

Huff haha jeg møtte på noen sånne. Men jeg traff faktisk typen min på tinder

Lithanna

07.07.2015 kl.15:33

Trololololololol!

Tone Lund

09.07.2015 kl.22:32

Må bare le av disse fyrene, at det er mulig!!

Text by Tina

10.07.2015 kl.00:43

Tone Lund: Helt ekstremt haha!

Thao

24.07.2015 kl.12:14

Hahaha.altså, virker som om de to karene her ikke har en hjerne. Tragisk å se at menn på tinder er aller først snille og hyggelige helt til de ikke får sex og dermed blir rappkjefta. Glad jeg ikke har tinder og har ikke noe behov for det. Fikk meg kjæreste før tinder kom. :)

Text by Tina

24.07.2015 kl.13:29

Thao: Altså tinder er helt håpløst, har ikke møtt noen etter denne typen for å si det sånn :p

Skriv en ny kommentar


Hei! Jeg heter Tina og er en 21 år gammel jente fra Larvik, bosatt i Oslo. Her publiserer jeg ulike tekster jeg har skrevet, morsomme innlegg om sitasjoner folk kan kjenne seg igjen i, litt tips og triks og i blant noen kreative prosjekter. Håper dere finner noe interessant å lese!Kontakt


tinaveronika@gmail.com


KategorierArkiv
hits