10 fakta om meg

  • POSTET: 08.07.2015 - KLOKKEN: 14:02 - KATEGORI: Blogg

Selv om denne bloggen ikke handler om meg på lik linje med hverdagsbloggerne, tenkte jeg å skrive et lite innlegg så dere kan bli litt bedre kjent med meg. 

1. Jeg blogger for å underholde.
Bloggen min skal ikke være en "vanlig" blogg, men et sted å gå inn for å forhåpentligvis få seg en god latter. Jeg liker å skrive sarkatiske, morsomme innlegg om ting andre kanskje kan kjenne seg igjen i. Dette er også grunnen til at jeg ikke poster innlegg hver dag, kvalitet over kvantitet. Jeg liker å arbeide lenge med tekstene mine, slik at jeg aldri tviler på om de er gode nok når de blir publisert. De beste tekstene mine har kvernet rundt i hodet mitt i flere uker før de har blitt skrevet ned, lest over minst 20 ganger og deretter publisert. 

2. Jeg er ikke slem.
Jeg får stort sett negative kommentarer på hvert eneste innlegg, som går på det samme. At jeg er en "bitchy, oppmerksomhetssyk drittjente som tror jeg er bedre enn alle andre, og rakker ned på andre mennesker". For det første har disse menneskene misforstått humoren min, og tatt det jeg skriver personlig og helt seriøst. For det andre har jeg et image på bloggen, det jeg skriver hadde aldri, og da mener jeg aldri, blitt morsomt om jeg hadde hatt samme skrivestil som Caroline Berg Eriksen. I virkeligheten er jeg verdens snilleste, så det så. 

3. Jeg utdanner meg til å bli grafisk designer.
Ettersom en del av artiklene mine har blitt publisert videre av ulike nettaviser skulle man kanskje tro jeg studerer journalistikk. Det gjør jeg ikke, selv om jeg elsker å skrive. Grunnen er at jeg ikke liker å skrive nyhetsartikler, men arbeide mer kreativt med tekst. Jeg elsker forsåvidt å jobbe med design også, og gleder meg til skolen starter igjen i august. Innenfor grafisk design synes jeg koding er veldig gøy, noe jeg aldri hadde trodd jeg kom til å gjøre. Drømmen er å kunne jobbe som designer, og samtidig skrive tekster innimellom. Dette er også bakgrunnen for at jeg opprettet bloggen, her kan jeg jo både fikse design og skrive det jeg vil. 


Eksamensoppgave, fasade for barnevennlig restaurant. 

4. Jeg elsker å være alene.
Misforstå meg rett, jeg synes det er supergøy å dra ut med masse venner, være i selskap eller ha middagsgjester. Men i blant finnes det ingenting som er bedre enn å kose seg i sitt eget selskap. Jeg har faktisk laget meg biffmiddag med dessert og spist det helt alene sammen med en film på fredagskvelden flere ganger. Høres kanskje ensomt ut, men jeg storkoste meg! En av de tingene jeg liker best med å bo alene, er å kunne være alene. 

5. Jeg er lat. 
Etter at jeg sluttet å danse aktivt før sommeren i fjor har treningen vært litt så som så. Det gikk faktisk et halvt år før jeg turte å melde meg inn på et treningsstudio, men hvor vidt jeg benytter meg av det eller er støttemedlem kan diskuteres. Det kan gå et par uker hvor jeg trener 4 ganger i uka, så plutselig en måned hvor jeg knapt er innom et par ganger. Det kjipeste med det er faktisk at jeg elsker å trene bare jeg kommer meg dit, det er bare dørstokkmila som er så jævlig lang. 

6. Jeg kan tegne.
Dæven for en kreativ sjel jeg er da! Neida, men det er sjelden jeg tegner, noe som egentlig er litt synd da jeg er ganske flink (fuck janteloven). Setter jeg med ned og tegner går det stort sett i øyne og ansikter, men jeg har faktisk tegnet tatoveringen til venninna mi. Det er litt gøy, nå er hun jo på en måte stuck med meg forever. Det som gjør det ironisk er at jeg egentlig synes tatoveringer er ganske stygt. 7. Jeg har lyst på en katt. 
Men kan ikke ha katt i leilighet. Min mening er nemlig at katter skal få lov til å være ute og jakte på mus, sånn som instinktene dems sier. Poenget er at jeg ville valgt katt over hund, katter er morsomme, hunder er masete. Skulle jeg hatt en katt skulle den vært lysegrå og kjempesøt. Den hadde sikkert ikke hatt pels igjen på ryggen etter at jeg hadde kost den i hjel. 

8. Jeg elsker barn.
Før var jeg danselærer for småtasser på 3-6 år og jeg savner det så mye. Barn er så herlige, og det finnes lite som er så koselig som en liten barnehånd inni din. Når det er sagt er det lenge til jeg skal ha egne barn, dette skal ikke bli noen mammablogg for å si det sånn. 

9. Jeg har et snev av ocd.
Jeg har tvangstanker om å måtte sjekke alt av dører, vinduer, komfyrer, stikkontakter osv. mange ganger før jeg kan forlate leiligheten. Etter at naboen lurte på en det var noe galt med døra mi etter jeg stod og dunket med den ble det mye bedre (flaut), men i en periode var det så ille at jeg gikk opp igjen fra trikkestoppet for å sjekke at jeg hadde dratt ut rettetanga, selv om jeg egentlig visste jeg hadde det. Fader at jeg ikke har det sånn med rydding og rengjøring i stedet, da hadde jo leiligheten vært strøken. 

10. Jeg er en positiv person. 
På bloggen kan det ofte virke som jeg er irritert og negativ, men det er fordi det gir morsommere innlegg. Jeg har sterke meninger jeg tør å stå for, men er stort sett alltid glad og hyggelig. Man kommer nemlig ikke langt her i livet ved å være en hardbanka grinebiter. 

Har dere noen spørsmål er det bare å stille dem i kommentarfeltet! 

19 kommentarer

Anniken Uhl Bakke

08.07.2015 kl.14:04

Utrolig fin blogg, fast leser fremover!

Ha en fin onsdag videre :)

http://hevhodet.blogg.no/

08.07.2015 kl.14:17

Kjekt med slike innlegg :) Kjenner meg veldig igjen i Nummer 7 og nummer 9 He He

cuskima

08.07.2015 kl.14:23

OCD viser seg i punkt 1 allerede :) ,men eg visste ikkje om den før nå -derimot visste eg de fleste tingene om deg -unntaket er pus og tegning og at du er glad i barn:)

At du er positiv hyggelig søt,smart vakker og utrolig flink å skrive visste eg for lenge siden, at du er sarkastisk og har en snert visste eg også...at du liker å være alene kunne eg faktisk lett se for meg..men at du er så flink å lage mat til degselv er sjeldent for unge travle folk så den overrasket litt

at noen er såpass blåst i kalotten at de kaller deg feit og stygg og bitchy is beyond me.....og uansett har du rygg til å shake it off

<3

spisogspar

08.07.2015 kl.14:24

Kjempefin blogg du har:) kjekt å bli bedre kjent med deg :)

Text by Tina

08.07.2015 kl.14:24

http://hevhodet.blogg.no/: Så morsomt du kjenner deg igjen, da er det ikke bare meg haha :)

Text by Tina

08.07.2015 kl.14:25

cuskima: Ååå, tusen takk for kjempehyggelig kommentar <3 Håper du får en nydelig dag :)

Text by Tina

08.07.2015 kl.14:26

spisogspar: Takk! :)

cuskima

08.07.2015 kl.14:35

ditto <3

Cindyllb

08.07.2015 kl.16:25

Så gøy! Gøye fakta

Camilla Haugen

08.07.2015 kl.17:15

Så fin blogg! Ta gjerne en titt på min blogg! : )

Emilie Skyum

08.07.2015 kl.19:14

Så fint med ett slikt innlegg! :)

mairho

08.07.2015 kl.19:46

Syntes det er gøy å lese sånne innlegg. Bloggen din generelt er også veldig gøy å lese, du har spennende og morsomme innlegg som man lett kan kjenne seg igjen i. Gjør ingenting at du ikke blogger hver eneste dag, så lenge jeg følger med når tid du publiserer et nytt innlegg :-)

Anastasia

08.07.2015 kl.20:42

Veldig kjekt med slike innlegg! ^^, da blir man litt bedre kjent med den man leser bloggen til! ^^, kjente meg også i noen av punktene igjen!

Text by Tina

08.07.2015 kl.22:08

mairho: Tusen takk for hyggelig kommentar! <3

Vilde

08.07.2015 kl.23:54

Så moro å bli bedre kjent med deg! :D

Sarah

09.07.2015 kl.02:00

Det var kul att läsa :)

Charlotte og Sarah

09.07.2015 kl.21:48

så fin blogg du har :)

Hanne Mjåseth

09.07.2015 kl.22:55

Så stilig innlegg! :)

RebeccaHasselgard

11.07.2015 kl.23:19

Hyggelig å bli bedre kjent med deg! :)

Skriv en ny kommentar


Hei! Jeg heter Tina og er en 21 år gammel jente fra Larvik, bosatt i Oslo. Her publiserer jeg ulike tekster jeg har skrevet, morsomme innlegg om sitasjoner folk kan kjenne seg igjen i, litt tips og triks og i blant noen kreative prosjekter. Håper dere finner noe interessant å lese!Kontakt


tinaveronika@gmail.com


KategorierArkiv
hits