Svar på spørsmålsrunden del 1: Om bloggen

  • POSTET: 10.10.2015 - KLOKKEN: 14:57 - KATEGORI: Blogg

Siden det kom en del spørsmål tenkte jeg å dele det opp i to innlegg så det ikke blir alt for mange, og ikke minst kjedelig å lese. Starter med spørsmålene om bloggen, så kommer de personlige senere. 

Hva liker du best med å blogge? 
Å skrive! Etter å ha sluttet på videregående og begynt på studier merket jeg at jeg savnet skrivingen. Jeg tar riktignok en bachelor, så vi skriver på skolen og, men det er akademiske tekster, ikke kreativt. Jeg har alltid elsket å skrive, helt fra jeg begynte på barneskolen var norsk favorittfaget. 

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg skrev faktisk noen tekster før jeg lagde bloggen, som jeg bare hadde lagret på pcen. Etter å ha tenkt nøye gjennom det bestemte jeg meg for å opprette en blogg for å publisere det jeg hadde skrevet og ikke minst skrive mer. Jeg var faktisk på nippet til å slette den igjen dagen før bensinstasjonsinnlegget, gjett om jeg er glad jeg ikke gjorde det hehe.  

Ditt beste bloggtips?
Ikke blogg om hverdagen din, det er kjedelig. 

Hva er det som motiverer deg til å blogge?
Følelsen av at det jeg skriver treffer mange, at jeg på en måte kan sette ord på det egentlig mange tenker, men på en morsom måte. Det er også grunnen til at jeg ikke blogger hver dag, har jeg bare svada å komme med lar jeg heller være. Bloggen min skal være underholdning. 

Hvorfor blogger du?
Fordi jeg elsker å skrive! Så enkelt som det. I tillegg er det nyttig for meg som designer å prøve meg litt på kodingen i blant. 

Hvor får du blogg ideene dine fra?
Fra hva som helst. Det kan være noe som engasjerer meg, en (eller flere) tåpelige kommentarer på facebook, at jeg overhører en samtale på gata, at jeg diskuterer et tema med noen eller leser en artikkel og tenker videre ut i fra det. Eventuelt bare tenker jeg på noe jeg ville likt å lese selv, og i blant får jeg idéer fra det dere kommenterer. Idéene mine kommer veldig plutselig, men så må jeg la dem "modnes" litt før jeg har nok stoff til å lage et godt innlegg. Bensinstasjonsinnlegget var tenkt ut i flere måneder før det ble skrevet ned, tenker riktignok ikke like lenge på tekster fremdeles, men noen dager eller uker blir det. 

Du skriver utrolig morsomt, hvilken karakter har du i norsk?
Tusen takk! Jeg har 6er i både norsk skriftlig og muntlig, samt tekst på vgs. 

Snakker du like utfyllende som du skriver? (når du forteller en historie til vennene dine).
Hmm.. Jeg tror jeg hvert fall beskriver ting ganske nøye, men like detaljert kan det umulig bli. Tekstene mine endres jo flere ganger før de publiseres, men jeg liker å tro jeg er ganske morsom i virkeligheten og. 

Hvem er dine topp 5 blogger? 
Caroline Berg Eriksen, Marthe Borge, Sophie Elise, StyleConnection og Ida Wulff. Ellers liker jeg å lese blogger som ikke er på topplisten og, det eneste som er synd er at det er så utrolig mye likt. Det er grenser for hvor mange oppskrifter på bananpannekaker man har behov for liksom. 

- Fikk dere svar på noe dere lurte på? ♥

6 kommentarer

~Lin

10.10.2015 kl.16:08

hakkje lagt ut en eneste banapannekakeoppskrift hahaha :D

Therese Bråthen <3

10.10.2015 kl.21:35

Fikk svar på masse jeg ville vite, kjempe bra svart ! :) Du må gjerne ha flere spørsmåls runder, gleder meg til du legger ut svar på de siste spørsmålene :D

Monia Bjørneraas

10.10.2015 kl.22:59

fine svar :)

Liv Hege

11.10.2015 kl.02:13

Fikk mine svar besvart og veldig fornøyd med det :-) Og er enig med deg, hverdagsbloggere er kjedelige. Slike som din blogg som jeg vil lese og som kanskje gir meg inspo!

Vilde

11.10.2015 kl.16:47

Kjempefint innlegg, moro å lese :D

TAMH

12.10.2015 kl.18:33

Du skal slippe bananpannekake.. Men pannekaker med ekstra sukker blir det neste ;)

Skriv en ny kommentar


Hei! Jeg heter Tina og er en 21 år gammel jente fra Larvik, bosatt i Oslo. Her publiserer jeg ulike tekster jeg har skrevet, morsomme innlegg om sitasjoner folk kan kjenne seg igjen i, litt tips og triks og i blant noen kreative prosjekter. Håper dere finner noe interessant å lese!Kontakt


tinaveronika@gmail.com


KategorierArkiv
hits