Svar på spørsmålsrunden del 2: Personlig

  • POSTET: 14.10.2015 - KLOKKEN: 22:34 - KATEGORI: Blogg

Det kom inn litt flere spørsmål enn forventet, så jeg er faktisk nødt til å dele opp i tre innlegg. Jeg som trodde det skulle bli enkelt å svare på spørsmål merker jeg må holde tunga litt rett i munnen her, selv om det handler om meg selv. Kanskje man ikke kjenner seg selv like godt som man tror? 

Beskriv deg selv
I likhet 98% av Norges befolkning mener jeg selv at jeg er snill. Jeg er også ganske hyggelig og åpen (det er ikke vanskelig å snakke med meg), og så håper jeg at jeg er litt morsom. Jeg kan være sjenert når jeg møter nye mennesker, og under påvirkning av alkohol kan jeg fort oppfattes litt bitchy. Noe jeg forsåvidt også er. 

Fremtidsplaner
Nå skal jeg først og fremst gå ferdig bacheloren i grafisk design, så får jeg se hva jeg gjør etter det. Jeg vurderer å søke en utdanning innen tekst, eller jobbe som designer. Vanskelig valg. 

Hvor ser du deg selv om 10 år?
Litt sykt å tenke på, men da er jeg faktisk 30 år! Jeg håper jeg i løpet av den tiden har funnet drømmemannen (selv om det ser ganske håpløst ut), giftet meg med han og etablert oss i et fint hvitt hus. Kanskje er det en kid på vei og. Karrieremessig jobber jeg med det jeg elsker, nemlig både tekst og design. 

Nevn 5 ting du vil gjøre før du dør?
Jeg har aldri laget noe bucketlist, sikkert fordi jeg er en relativt tafatt person, men fem ting skal jeg alltids komme på. Reise til New York med tomme kofferter og ubegrenset (hvert fall nesten) shoppingbudsjett, kjøpe Chanelveske og Louboutinhæler (det går som én), ha en jobb jeg elsker, gifte meg og få barn. 

Hvilke 10 ting kunne du ikke levd uten?
Famile, venner, iPhone, macen, Pepsi Max, Sørlandschips med havsalt, Sjokomelk, lappen, tykk vinterjakke og sminke (føler meg som en rotte uten). 


Hadde ikke klart meg uten hun her ♥

Hva er dine personlige interesser?
Jeg liker sånn generelt alt som kreativt som tekst, design, tegning, maling, foto og lage ulike ting (skal lage halloweenkostyme, vurderer DIY på bloggen). Bortsett fra det er jeg som mange jenter litt for glad i shopping, så klær og mote er helt klart en interesse. 

Hva elsker du å gjøre?
Det er ikke bare en ting, men flere forskjellige ting. Kommer an på hva jeg har lyst til der og da. En dag kan det være å arrangere fest med masse folk, en annen dag kan det være å sitte alene i sofaen med seriemaraton. Svært sjelden er det å trene, hahaha. 

Hva er du stolt over?
At jeg alltid står på for det jeg vil, helt til jeg når målet. Jeg gir ikke opp. 

Hva skal til for at dagen din skal bli super?
At jeg har fullført ting på to-do lista, hater å ha ting hengende over meg. Forresten har jeg ikke noe liste, jeg er sikkert den eneste bloggeren som ikke er et listemenneske. Selv om jeg liker å skrive lister i blogginnlegga mine da.

Hva jobber du med?
Jeg jobber på Esso og trives kjempegodt! Har jobbet deltid på Esso i to år og noen måneder. 

Hvor gammel er du?
20 år. 

Har du noen venner rundt 20 xD ?
Ja, de fleste vennene mine er født i 95 xDxDxD. 


Hva ville du gjort om du levde 6mnd som mann?
Vært like fascinert hver dag over at jeg kunne stå og tisse. Så ville jeg selvfølgelig prøvd å ha sex med ei jente, for å finne ut hvordan det føles for gutter. Og kjøpt masse kule gutteklær, noen ganger finnes det jo nesten finere ting i herreavdelingen. 

Kjipeste date du har vert på?
Det må være daten jeg har skrevet om HER. Alt var totalt krise på denne daten, her snakker vi om at han både kom to timer for tidlig og nevnte timelønnen på første date. Som en god nummer to kommer en som virka tilsynelatende normal helt til vi kyssa og han presterte å stønne. Hva faen er galt med deg liksom?  

Hatt crush på noen?
Jeg har jo hatt kjærester så ville vært rart om jeg ikke hadde hatt det. 

Har du en øvre aldersgrense for kjæreste?
Ikke noe konkret, fordi det kommer veldig an på personen. Jeg har møtt gutter i midten av 20-åra som oppfører seg som de er trassalderen liksom. Men sånn generelt føler jeg det kan bli et litt stort sprik når det er over fem år forskjell. 

Er du singel?
Jepp. 

Evah angret på sex?
Sånt gidder jeg ikke bruke tid på. Faktisk angrer jeg svært sjelden, eller aldri på noe som helst. 

8 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

14.10.2015 kl.23:31

Så gode svar, hyggelig å vite mer om deg :) du er så pen!

Turid

14.10.2015 kl.23:55

Så morsomt å bli bedre kjent med deg :)

Liv Hege Hagfors ♥

15.10.2015 kl.00:23

Så fine svar, fine bilder :-)

Monia Bjørneraas

15.10.2015 kl.07:07

fine svar :)

Gresk gudinne

15.10.2015 kl.07:54

Pliz lag video blogg pliiiizz<33

~Lin

15.10.2015 kl.11:06

Da lærte vi masse om deg,men endel visste eg fra før av :D

<3

Therese Bråthen <3

15.10.2015 kl.13:06

Kjempe gode svar! Digger å bli bedre kjent med deg :D

phantomblue

15.10.2015 kl.23:00

Ser ikke hlet denne fasinasjonene for og stå og pisse,men kansje det har med at jeg aldri har stått i dass kø,eller bare tar det for gitt.

Skulle vert artig og sett deg sjekke damer da,siden du hadde så lang liste over alt mannfolka gjorde feil.

På den annen side, er vel sjangsen stor for at du hadde kommet bedre ut av det .

Skriv en ny kommentar


Hei! Jeg heter Tina og er en 21 år gammel jente fra Larvik, bosatt i Oslo. Her publiserer jeg ulike tekster jeg har skrevet, morsomme innlegg om sitasjoner folk kan kjenne seg igjen i, litt tips og triks og i blant noen kreative prosjekter. Håper dere finner noe interessant å lese!Kontakt


tinaveronika@gmail.com


KategorierArkiv
hits