Svar på spørsmålsrunden del 3: Litt av hvert

  • POSTET: 29.10.2015 - KLOKKEN: 23:11 - KATEGORI: Blogg

Nå er det ekstremt lenge siden jeg har publisert noe nytt, nesten så jeg har glemt hele bloggen. Men her kommer de siste, og kanskje mest stilte, spørsmålene fra spørsmålsrunden!

Hva ville du brukt en mill på?
Jeg er faktisk såpass intelligent at jeg ville betalt ned studielånet og satt av penger så jeg hadde hatt startkapital for å kjøpe leilighet. Meeen, i en annen verden hvor jeg kunne brukt de på hva som helst ville jeg kjøpt designerklær, vesker og sko, fått meg personlig trener, tatt silikon, restylane og vippeextensions. Stemmer, jeg er like overfladisk som "alle" andre. 

Om du kunne bytte kropp med en celeb,hvem hadde du valgt?
Kylie Jenner! Omg, der vi snakker vi perfeksjon as. 

Hvor høy er du?
Jeg er faktisk hele 176 cm, som betyr at jeg ser litt ut som en transvestitt i høye hæler og masse sminke. Neida. Joda. Litt. 

Er du modell?
Haha, nei, men tusen takk for komplementet! 


Første bildet av meg i helfigur på bloggen tror jeg? Nå ser dere hvordan jeg ser ut, altså ikke noe modell haha. Ignorer rotet i bakgrunnen, så rutinert blogger er jeg ikke. 

Har du en, evt flere favoritt filmer?
Mean Girls har jeg sett hvert fall 15 ganger, men kan likevel se den igjen og igjen. Jeg er generelt elendig på å velge filmer, og sitter og lider meg gjennom noe svada på Netflix. 

Siste film du så på kino,og var den bra?
Det husker jeg faktisk ikke! Sier litt om hvor sjelden jeg er på kino. Men mener det kanskje var "The Conjuring". Jeg hylte for hele salen, hater skrekkfilmer. 

Hvilken sminke bruker du? Hvilken hverdagssminke bruker du? Hvilken øyesminke bruker du? Og jeg lurer (som de fleste andre her..) også på sminkerutinene og produkter du bruker?
Fikk sååå mange spørsmål om dette, men skjønner ikke helt hvorfor da jeg ikke bruker noe fancy sminke at all. Dette er all sminken jeg bruker (som så jævlig mye ut når jeg la det utover): 


Koster fra Make Up Mekka og H&M, primer, foundation (1 mørk og 1 lys for contourering) og solpudder fra MaxFactor, settingpowder, driiiitgammel blush, øyeskygge og brynsblyant fra H&M, highlighter og brynsgele fra Make Up Mekka, eyeliner fra Isadora, mascara fra Loreal og leppestift fra MAC. 

Jeg sminker meg relativt likt hver dag, i hverdagen pleier jeg oftest å droppe øyeskygge og eyeliner med mindre jeg har god tid. Til fest tar jeg på litt ekstra av alt, og setter også gjerne på falske vipper. Kan sikkert vise en lættis "How to" en eller annen gang, hvor jeg går fra trøtt og jævlig til strøken sminke. 

Hva er dine favoritt serier?
Akkurat nå er det Pretty Little Liars. Bortsett fra det liker jeg Orphan Black, syyykt spennende!

Hva er det beste du kan spise?
Hmm, kanskje en skikkelig god hjemmelaget burger? Eller taco? Blomkålsuppe? Det kommer egentlig heeelt an på hva jeg har lyst på der og da. 

Dater du ofte?
Nei, aldri. Det er grusomt kleint. 

Justin Bieber eller One Direction?
Etter å ha sett utstyret til Bieber må det jo nesten bli han ;) 

Ditt beste kjøp i sommer?
Egentlig burde jeg si Mulberry Lilyen, men sannheten er at jeg bare har brukt den 4-5 ganger, så da må det blir Kahler vasene som har hatt fast plass på kjøkkenbordet helt siden jeg kjøpte dem. Kjøpte også en cardigan fra By Malene Birger på hele 40% som har blitt ekstremt godt brukt!

Hvordan ordner du håret ditt hver dag? Du har et så nydelig hår.
Tusen takk, så hyggelig å høre! Jeg har naturlige krøller, og har derfor håret stort sett rett ned i hverdagen. Skal jeg fikse meg litt ekstra retter jeg håret og om jeg skal noe spesielt pleier jeg å krølle det og sette inn extensions. Det er litt av en jobb da jeg har ekstremt mye hår haha..

Favoritt bil du kunne tenkt deg å vinne?
Mini! Den nye som er liten, men har fire dører, en sånn vil jeg ha en gang. 

Beste festival/konsert du har vert på?
Har bare vært på Findings så da må det nesten bli den haha. 

Favorittkjole?
Denne hvite maxikjolen fra Zara. Den er superfin (spesielt om man er brun) og behagelig å ha på! Men etter jeg brukte den på Findings er den skitten nederst, og det går ikke av i vask :( 

Dette bildet la jeg bare ut fordi det ser ut som jeg har store pupper hehehe

 

Har du lest frogner fitter?
Nei. 

Har du en favoritt forfatter?
Faktisk ikke, men burde hatt det. Er alt for lenge siden jeg har lest noen bøker!

Hva er beste boka du har lest?
Bienes hemmelige liv. Det er noen år siden jeg leste den nå, men husker jeg slukte den i løpet av et par dager. Jeg er egentlig veldig glad i å lese, men desverre har det å scrolle opp og ned på telefonen tatt over den tida. 

8 kommentarer

lisarorvik

29.10.2015 kl.23:14

Ønsker deg en god kveld, kjempe fin innlegg <3

Sofie Caroline Nilsen

29.10.2015 kl.23:20

så gode svar :)

~Lin

29.10.2015 kl.23:20

morsomt å lære enda mer om deg -long time no see....alt vel håper eg :)

Liv Hege Hagfors

29.10.2015 kl.23:21

Så fin du er :-) Flink du er å svare, spennene å lese!

Text by Tina

29.10.2015 kl.23:24

~Lin: Alt er vel! :) Har bare vært noen travle uker, litt som at man ikke rekker å stå opp før man legger seg igjen :p

phantomblue

30.10.2015 kl.11:33

*Sjokkert* Mener du å si at rotet i bakgrunnen, ikke er photoshopped for og få deg til å virke mindre perfekt ?

Ser ikke helt hva du skal med silikon og at det andre du remser opp,men all in the eye of the beholder antar jeg.

heheh.Når jeg så kylie Jenner måtte jeg google,trodde først det var hu derre transgender dama.Så begynte å lure litt.*face palm*

Charlotte!

30.10.2015 kl.20:14

fine svar og fine bilder =) ha en fin kveld og helg =)

leahisabellv

01.11.2015 kl.14:56

Utrolig bra svart :D

Skriv en ny kommentar


Hei! Jeg heter Tina og er en 21 år gammel jente fra Larvik, bosatt i Oslo. Her publiserer jeg ulike tekster jeg har skrevet, morsomme innlegg om sitasjoner folk kan kjenne seg igjen i, litt tips og triks og i blant noen kreative prosjekter. Håper dere finner noe interessant å lese!Kontakt


tinaveronika@gmail.com


KategorierArkiv
hits