Halloween - Tips og DIY

  • POSTET: 03.11.2015 - KLOKKEN: 22:47 - KATEGORI: Interiør

Dette innlegget kommer egentlig noen dager for sent, eventuelt et år for tidlig, men siden jeg arrangerte halloweenfest i år tenkte jeg å vise noen bilder. Jeg slo rett og slett på stortromma både når det gjaldt kostyme og pynt, og lagde omtrent alt selv. Kanskje noen får noen idéer om hva de vil gjøre til neste år? HALLOWEEN-banneret har jeg laget selv ved å bruke tykke ark (som godt kunne vært tykkere) og klippet ut bokstaver med A4 som mål. Deretter limte jeg på svarte ensfargede ark og svarte glitterark annenhver gang, hullet alle bokstavene i topp med en hullemaskin og tredde hyssing gjennom. Litt gaffateip for å henge de opp på veggen, og ballonger for å skjule gaffateipen. Ark og hyssing kjøpte jeg for under 10 kr per vare på Søstrene Grene, mens ballongene kostet 45 kroner for 6 stk. Skjønner det ikke stod pris på pakka der ja!

Oransje tyll under bordet med konfetti strødd over fungerer like godt som en duk, og som et ekstra pluss slipper du konfetti ut over hele gulvet. Tyll kan kjøpes på Stoff og Stil for 17 kr per meter, her har jeg kanskje brukt en halv meter. 

Levende lys og fulle mennesker er sjelden en god kombinasjon, så jeg kjøpte batteridrevne telys på IKEA og pyntet noen gamle lysestaker med litt tyll rundt holdt fast av hyssing. Satte lysene på et lysfat og strødde konfetti over, og vips, så var bordet ferdig pyntet for halloween. 

Alle lys ble byttet ut med oransje, og en natt jeg ikke fikk sove fikk jeg idéen om å bytte ut rekkefølgen på de småtacky LOVE-bokstavene mine til EVIL (O-en er snudd). Jeg bestemte meg for å kjøpe spindelvev etter bildene ble tatt, så dette også befant seg i vinduskarmen. 

Edderkopper, konfetti, oransje roser og falske telys prydet kjøkkenbordet. Jeg pleier forresten å alltid å bruke flere små boller til snacks i stedet for en stor, for å gjøre det lettere for alle å forsyne seg. Disse er i plast fra Nille. 

Ved å bruke treperler, hyssing, et gammelt laken, svarte art, lim og penn lagde jeg små spøkelser og flaggermus som jeg hengte opp i lysekrona. Hvert spøkelse fikk ulike ansiktsuttrykk, rett og slett fordi det var gøy haha. 

Spøkelset Børre! Dette tror jeg må være min favorittdekorasjon, var nesten litt trist å ta han ned. Å lage denne var så enkelt at jeg nesten ble sjokkert, alt du trenger er et gammelt laken (jeg brukte et jeg hadde brukt som toga i fadderuka), hyssing, en ballong og sprittusj. Blås opp ballongen, og knyt fast hyssingen. Klipp et lite hull midt på lakenet (det er viktig at dette er bittelite), og tre så hyssingen gjennom så ballongen havner under lakenet. Nå har du et hode og kan tegne på øyne, - og munn om du ønsker. Heng deretter spøkelset ditt opp der det passer. 

Siden jeg skulle ha en del gjester lot jeg alt av glass, servietter og drikke (serverte punsj og geleshots) så på benken. Glassene er vanlige ølglass i plast hvor jeg har klistret på tjukke klistremerker. Serviettene er funnet på Nille. Det var en flaske vin i premie til beste kostyme, som er enkelt pyntet med oransje tyll og sort silkebånd. Det synes dårlig på bildet, men siden jeg ikke hadde noen ekte gresskar, limte jeg på gresskarøyne- og munn på glassbollen jeg serverte oransje (egentlig gul hehe) punsj i. 

Hadde desverre ikke noen bedre bilde, men her ser man punsjbollen bedre, og ikke minst de morsomme dorullene. Det eneste du trenger for dem er doruller (som man må ha uansett) og en sprittusj. Muligens den billigste halloweenpynten noensinne, hehe. Det skal også sies at jeg hadde mer pynt, blant annet girlandere i gangen, og en stor flaggermus på veggen, men bildene av dette ble desverre så dårlig.. 


Fine Sandra ♥, som vant beste kostyme og meg.

Fordi jeg er alt for høy for polyesterkostymene de selger til ekstreme priser i kostymebutikkene (og som hvilken som helst annen tid på året kunne vært funnet innerst på kondomeriet), lagde jeg mitt eget kostyme,- eller eget skjørt hvert fall. Det var mye enklere enn det ser ut, og det eneste du trenger er tyll, strikk og silkebånd (ikke nødvendig), bare søk opp non-sew tutu tutorial på Youtube. Det som derimot var vanskelig var å bergne rett mengde tyll, og til slutt endte jeg faktisk opp på hele 14 m! Det er for en stor tutu i str. M til meg som er 176 høy. Under brukte jeg den gamle dansedrakta mi, en vanlig body blir ala samme stilen. Grønn øyesminke og neglelakk, samt kreppet og tupert hår med edderkopper og vips så var jeg en heks! 

- Hva synes dere? 

18 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

03.11.2015 kl.23:06

Såå utrolig kult :D kreativt!

Text by Tina

03.11.2015 kl.23:07

Sofie Caroline Nilsen: Tusen takk! :D

~Lin

03.11.2015 kl.23:36

knall kult innlegg og lekkert antrekk både på deg og hun som vant .

Masse lure tips og gode ideer :)

Text by Tina

03.11.2015 kl.23:38

~Lin: Tusen takk! :)

Henriette Celin

04.11.2015 kl.00:09

Smarte og fine DIY! og et nydelig kostyme du hadde :-D

Liv Hege Hagfors

04.11.2015 kl.00:09

Så utrolig flink du har vært! Og ja, du har virkelig slått på stortromma dette året, knalltøft :-D Tar jeg med meg til neste år!

Emilie Skaget

04.11.2015 kl.13:12

Herregud, så utrolig fint!!! :D Kreativt og inspirerende på samme tid!

Anastasia

04.11.2015 kl.19:18

Gud så fint pyntet det var! Utrolig kreativt med alt rett og slett! Ble faktisk veldig inspirert nu til å faktisk ha halloween fest hjemme nå, for dette var stilig :D og du så smashing ut :D

TAMH

06.11.2015 kl.00:38

Neste år inviterer jeg meg selv :D Just for info =)

Emelie Christina

07.11.2015 kl.12:09

Så flink du er:) Veldig kreativt <3

Vilde

11.11.2015 kl.21:38

Woow dette var skikkelig kult og kjolen var jo bare dødskul og fin! <3

Text by Tina

13.11.2015 kl.00:07

Bergensergenser: Tusen takk! <3

Text by Tina

13.11.2015 kl.00:07

Liv Hege Hagfors: Tusen takk! <3 Så morsomt at du kanskje fikk litt tips til neste år :D

Text by Tina

13.11.2015 kl.00:07

Emilie Skaget: Tusen takk! <3

Text by Tina

13.11.2015 kl.00:07

Anastasia: Tusen takk, så hyggelig! <3

Text by Tina

13.11.2015 kl.00:08

TAMH: Det er helt i orden :p

Text by Tina

13.11.2015 kl.00:08

Emelie Christina: Tusen takk <3

Text by Tina

13.11.2015 kl.00:08

Vilde: Tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar


Hei! Jeg heter Tina og er en 21 år gammel jente fra Larvik, bosatt i Oslo. Her publiserer jeg ulike tekster jeg har skrevet, morsomme innlegg om sitasjoner folk kan kjenne seg igjen i, litt tips og triks og i blant noen kreative prosjekter. Håper dere finner noe interessant å lese!Kontakt


tinaveronika@gmail.com


KategorierArkiv
hits