UKENS

  • POSTET: 16.11.2015 - KLOKKEN: 23:50 - KATEGORI: Blogg

Siden jeg gjorde så ekstremt mye interessant sist uke (det var ironi), tenkte jeg å gjøre som 67,4% av alle bloggere gjør for tiden (jepp, helt reell statistikk), nemlig dele ukens ditt og datt. Bortsett fra at jeg såklart er mye morsommere enn alle andre. 

Ukens lættis
Trynet til mamma når jeg hadde lagt en snedig plan sammen med pappa og plutselig stod i døråpningen i Larvik, mens hun trodde jeg stod på badet i Oslo og sparklet trynet for en kveld på byen. "Skulle ikke du på fest da??". Tok et par minutter før det gikk opp for hun at alle mine detaljerte facebookmeldinger var bullshit. Hun ble veldig glad da ♥

Her satt jeg på bussen og irriterte meg grønn over paret som kranglet bak meg. På full buss. Vent til dere kommer hjem liksom, så kan dere sikkert slå hverandre helseløse (neida). 

Ukens opptur
Eeeegentlig det samme som ukens lættis, men det var ganske så fantastisk å levere inn eksamen og begynne å leve som en normalt menneske igjen. Når man blir skremt av å se seg selv i speilet er det på tide med en dusj og litt sminke. Det er en litt ubehagelig følelse og oppdage at du har levd i samme joggebukse hele uka, her snakker vi knær og hengerumpe ut av dimensjoner. 

Ukens "KØDDER DU?!"
Jeg stod på jobb og ante fred og ingen fare når en kunde kom inn og ville kjøpe rødsprit for å drikke. "Ah, sprit, alcohol, drink?", "Nonono", "Yes, sprit, alcohol", "yes alcohol but not to drink, you will get sick" stotret jeg fram på klønete engelsk, passe nervøs for å være medskyldig i et menneskes potensielle død av å drikke rødsprit (usikker på om man kan dø av det, men helsefremkallende er det definitivt ikke). 


Ukens irritasjonsmoment
Meg selv. Fyfaen jeg trodde virkelig jeg skulle spy av meg selv en periode i forrige uke, mine egne tanker irriterte meg. Jeg irriterte meg til og med over hvordan jeg pustet. Det er ganske kjipt å være lei av seg selv, for man kan liksom ikke bare ta en pause fra personen heller. Stort sett er jeg jo min egen favorittperson. Det mest skremmende er kanskje hvor irriterende jeg må være for andre, jeg ville ikke vært venn med meg liksom. Eller jo, kanskje innimellom. Når jeg er morsom. 

Ukens motivasjon
Fant dette bildet av meg selv på mobilen, og siden jeg synes jeg så så usedvanelig bra ut økte det motivasjonen til å sitte på rumpa og spise potetgull et par uker til (eventuelt til over jul). Hvert fall letta det på samvittigheten for å gjøre det, for lets face it, jeg hadde nok ikke planta bena innafor treningssenteret uten bildet heller. 

Det ser til og med ut som jeg har pupper! Jeg som er omtrent like utvikla som en 14 år gammel gutt når det gjelder det.

Ukens nedtur
Vissheten om at det kun var tre dager fri før neste eksamen stod på agendaen. Studiet vårt er annerledes oppbygd, så vi har eksamen fra august-desember og januar-juni, en måned på hver. Ikke at jeg skal klage, for vi slipper i det minste unna eksamenshelvete i desember og mai, faktisk burde jeg egentlig prise meg lykkelig. Men der og da føltes det helt ærlig litt kjipt. 

Ukens innkjøp
3 for 2 Pepsi Max på Joker. Jeg drakk halvannen liter om dagen. Skvalpa litt når jeg vugga fram og tilbake fra eksamensskrivinga til do. 

Ukens guilty pleasure
Se på bilder av katter, og lese meg opp på ulike raser. Og ikke minst planlegge hvordan jeg kunne tilrettelagt for en katt i leiligheten. Høres kanskje ikke så rart ut i utgangspunktet, men når faktum er at jeg ikke skal ha noen katt blir det med et litt særere. Jeg elsker pusebebier ♥

11 kommentarer

phantomblue

17.11.2015 kl.00:04

Kan drikke rødsprit,bare sile det gjennom en brødskalk først.

Dvs, har hørt de har puttet noe i det som gjør at du ikke kan drikke det whatsoever.Husker ikke hva som skjer,men tror du bare blir dårlig og får akut diaree.

Men er så absolutt ikke å anbefale .

Syntes du så flott ut jeg da,men hva vet jeg.

Så denne dama fungerer på 100% ren pepesi asså.Så mye for mytene om at studenter ,tar kaffe intravenøst ;o)

~Lin

17.11.2015 kl.00:22

folk drikker rødsprit og aqua velva ( en herreduft fra gamle dager) og blue stratos -så uteligger som lukter spesielt godt.....der har du svaret...mulig eg er full -no pund..men billigere med øl eller?

syns du ser smashings ut eg da :)

Atle

17.11.2015 kl.09:16

Rosablogger du nei :-) da måtte du nok hatt bildet av 14 åringen først ;-) forresten. Da jeg var 14 så ikke jeg slik ut :-)) Ta en Miller så får du flere lesere. Fin blogg har du så her blir det flere besøk

spisogspar

17.11.2015 kl.09:33

Høres ut som en fin uke :) Du ser fantastisk ut :)

Text by Tina

17.11.2015 kl.14:11

phantomblue: Uansett, sunt er det ikke hehe! Joda, blir en del kaffe og, men ikke på langt nær så mye som pepsi max :)

Text by Tina

17.11.2015 kl.14:11

~Lin: Æææsj så grusomt! Tusen takk <3

Text by Tina

17.11.2015 kl.14:12

Atle: Er en god del år siden jeg var 14 altså, haha. Takk :)

Text by Tina

17.11.2015 kl.14:12

spisogspar: Tusen takk! :)

Atle Lundhaug

17.11.2015 kl.18:47

Å ja, lenge og lenge

Liv Hege Hagfors

18.11.2015 kl.16:13

Hyggelig med slike innlegg :-)

Syntes du er pen, jeg!

NYT resten av dagen og kos deg :-)

Text by Tina

27.11.2015 kl.14:10

Liv Hege Hagfors: Tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar


Hei! Jeg heter Tina og er en 21 år gammel jente fra Larvik, bosatt i Oslo. Her publiserer jeg ulike tekster jeg har skrevet, morsomme innlegg om sitasjoner folk kan kjenne seg igjen i, litt tips og triks og i blant noen kreative prosjekter. Håper dere finner noe interessant å lese!Kontakt


tinaveronika@gmail.com


KategorierArkiv
hits