40 SPØRSMÅL

  • POSTET: 08.01.2016 - KLOKKEN: 11:13 - KATEGORI: Blogg

Tenkte dere skulle få være så heldige å få bli litt bedre kjent med meg, så her kommer det 40 relativt meningsløse spørsmål, som jeg likevel digger å lese på andre blogger. Enjoy!

1. Tre ord om meg: Snill, perfeksjonist, uhøytidlig. 

2. Det første jeg gjør om morgenen: Sjekke telefonen, haha. 

3. Når jeg hører på radio blir jeg: 20 år eldre. Jeg hører utelukkende på P4, - og jeg liker det.  

4. Jeg gleder meg til: Å feire tidenes temabursdag i februar. Er som sagt perfeksjonist, så ting er planlagt ned til minste detalj allerede. Innlegg med tips til temafester kommer også etter hvert, må innrømme jeg har ganske peil på nettopp det. 

5. Klesskapet mitt er fullt av: Svarte bukser og skjørt og hvite bluser og gensere. Skulle tro jeg gikk med uniform. Men svart og hvitt funker liksom alltid

6. Når jeg skal pynte meg: Bruker jeg evigheter på å krølle hår, sette i extensions og sparkle trynet. Som den perfeksjonisten jeg er begynner jeg gjerne flere dager i forveien med selvbruning og tannbleking. Ja, også ender jeg alltid opp med omtrent det samme antrekket. 

7. Jeg brenner for: Å heie hverandre fram. Føler at det i dagens samfunn er så stort fokus på å "ta" folk for å være dårlige forbilder, og det er jeg totalt i mot. Hvorfor ikke bare la andre være seg selv, og så er du deg selv? 

8. En liten hemmelighet om meg: Jeg er veldig naiv, og tror det beste om alle. Både en postiv og negativ egenskap. 

9. Jeg føler meg på topp når: Jeg kan arrangere noe og alle gjestene koser seg. Da blir jeg strålende fornøyd. 

10. I kaffebaren bestiller jeg: Kaffe latte. 

11. I baren bestiller jeg: Som oftest ingenting fordi det er så dyrt å drikke ute (wow, nå hørtes jeg gjerrig ut), men i blant blir det Vodka Redbull eller Cider. 

12. I vennegjengen er jeg: Jeg har ulike vennegjenger hvor jeg har litt ulike roller tror jeg? Men jeg troooor alle synes jeg er ganske morsom, for hallo, det burde de jo. Jeg er hysterisk.  

13. I familien er jeg: Meg selv. Hvis man ikke kan være seg selv blant familien, hvor kan man være det da? 

14. Jeg kan ikke leve uten: iPhonen og Pepsi Max. Har lest at man kan få abstinenser av å prøve å slutte med Pepsi Max, så det har jeg ingen planer om. 

15. Uvane eller ikke uvane: Jeg har en del tvangshandlinger, som å sjekke alt mulig før jeg kan forlate leiligheten/sove osv. Veldig slitsomt, men det har i det minste gått fra å kjenne om døra er låst 50+ ganger til 4 ganger, haha.

16. Om natta: Er jeg våken. Jeg er en ugle.  

17. I veska har jeg: Kommer an på hva jeg skal! Men bankkort, førerkort (selv om jeg ikke kjører bil i Oslo), studentbevis, nøkler og mobil er alltid med. Ofte en lipsyl eller leppestift og. 

18. Trening er: Noe totalt ukjent for meg.  

19. Politikk er: Viktig. Når vi er så heldige å bo i et demokratisk land hvor vår stemme har noe å si er det viktig å bruke den. 

20. Kjærlighet er: Bullshit. Neida, til familie ogsånn er det jo fint.  

21. Denne våren skal jeg unne meg: Kanskje noen nye klær hvis min nye og forbedrede livsstil går etter planen. Studentøkonomi åpner ikke for den villeste pengebruken. 

22. Ved sengekanten har jeg: Mobilen og kopp med vann. Drikker alltid vann av kopp. 

23. På kjøkkenet er jeg: Ganske rutine, selv om jeg liker å lage mat. Må si jeg er ganske flink som lager middag hver dag selv om jeg bor alene.

24. Jeg er dårligst til: Å ta feil. Derfor har jeg aldri feil. 

25. Jeg er flinkest til: Å kose meg i mitt eget selskap. 

26. Jeg elsker: Å skrive. Selv å skrive "tull" som dette er liksom befriende. 

27. Hva jeg vil med livet mitt: Jeg er faktisk ikke helt sikker, og det har heller ikke så mye å si så lenge jeg er fornøyd med det jeg gjør :)  

28. Jeg beundrer: Folk som klarer å stå opp tidlig selv om de ikke må være et sted.  

29. Det beste jeg vet: Er å ha det bra med andre. Jula hjemme med familien har blant annet vært så fin ♥

30. Barn er: Det herligste jeg vet om, elsker barn!

31. Jeg er medlem i: Jeg er hvert fall støttemedlem på Fresh Fitness inntil videre. 

32. Jeg tror på: At man kan klare det man vil bare man bestemmer seg for det, selv om det ikke alltid vil være lett. 

33. Du viste kanskje ikke at jeg: Er en pc unna å sitte med øynene klistra i skjermen i timesvis for å spille sims. Desverre for meg høres det ut som om hele macen skal lette når jeg prøver å starte det. Kanskje like greit egentlig, jeg kan spille dager i strekk. 

34. På kvelden er jeg: Våken! Jeg får oftest idéer og føler alltid for å skrive på kveldene. Hvorfor kunne jeg ikke våknet tidlig og fått dem da liksom? 

35. Som venn er jeg: Den man alltid kan snakke med om det er noe. Jeg er ganske flink til å få folk til å føle seg bedre. 

36. Når jeg har fri: Gjør jeg litt forskjellig, eller absolutt ingenting. Som oftest blir det at jeg er med venner eller slapper av i sofaen alene. 

37. Når jeg jobber: Er jeg ganske flink. Har jobbet såpass lenge på Esso nå at jeg kan det aller meste på rutine. Jeg er veldig glad i jobben min, og det irriterer meg å måtte "forsvare" å jobbe på bensinstasjon overfor visse mennesker. På bensinstasjon møter du nemlig på alle typer mennesker, og har hundrevis av ulike oppgaver, hvis ikke det er en bra erfaring vet ikke jeg. 

38. Det er lov å lyve hvis: Du sårer en annen person unødvendig ved å si sannheten. 

39. Om 5 år er jeg: 25. Kanskje studerer jeg fremdeles, kanskje jobber jeg. Satser uansett på at jeg bor i Oslo. 

40. Om 10 år er jeg: 30, har fast jobb og mann (eventuelt en katt, forresten, katt har jeg uansett). Bor i en fin leilighet eller kanskje et lite hus i Oslo eller Larvik. Kanskje er det bebis på vei og.  

29 kommentarer

Camilla Mildrid

08.01.2016 kl.11:55

Morsomme spørsmål! Gjør at vi blir litt mer kjent med deg også :-) Ha en kjempefin dag!

Hanne Mjåseth

08.01.2016 kl.11:58

Herlig innlegg :D

Emma Olsen

08.01.2016 kl.13:40

Fine svar :D

cuskima

08.01.2016 kl.14:18

så mye morsomme facts

eg visste noen men ikkje alle..ble litt overrasket over at du elsker barn faktisk...jøss.....didnt know that :D

intressant :D

Text by Tina

08.01.2016 kl.15:07

cuskima: Joda, var faktisk danselærer i flere år :D og pleier alltid å prate med barn som er innom bensinstasjonen hehe :) meeeen det skal sies at jeg ikke skal ha noen selv før om en del år ;)

cuskima

08.01.2016 kl.15:40

så gøy -hvorfor danser du ikkje lengre?

eg og snakker med barn på jobb, som oftest pleier eg så stakkars deg som mammaen din ahr slitt deg med ut for å shoppe hahahaha neida joda nesten :P

phantomblue

08.01.2016 kl.18:03

Om du har katt om 10 år,kan du glemme de svarte klærne dine.De ser ut som pels.

Men det vet du sikkert .

Bra spørsmål og bra svar.

sophie

08.01.2016 kl.18:35

fine svar:)

Becca Alexandra

08.01.2016 kl.20:08

Herlig innlegg, morsomt å bli bedre kjent med deg :-)

Text by Tina

09.01.2016 kl.00:50

cuskima: Fordi når jeg flyttet som 19-åring ble det bare ikke naturlig å fortsette med dansen på en ny danseskole (også med tanke på at de fleste legger opp når de er rundt 20). Savner det veeeeldig da! :) hahaha det er de nok helt enige i :p

Text by Tina

09.01.2016 kl.00:51

phantomblue: Vet ikke om du har hørt om oppfinnelsen klesrulle? ;)

cuskima

09.01.2016 kl.01:38

syns det er teit at folk slutter med ting de elsker fordi *alle andre gjør det*

min kollega på VITA trener jenter i dans, danser selv og er instruktør hun er 21 og har nett begynt ved et nyere større dansestudio med mer ansvar...når hun går hjem fra jobb kl 21 så drar hun ofte rett på trening før hun drar hjem og spiser og legger seg ....hun er som deg flott og langbeint og høy :)

mener ikkje at alle skal gjøre som henne,men hun slutter neppe med det første for å si det sånn.

Kan du ikkje der du er så er jo det noe annet,men...min danselærer var rimelig gammel Dame da eg gikk hos henne......en legende her i Bergen.....og flere kjente dansere rundt i Norge har eg danset med som barn,men eg avr aldri så flink eller motivert som dem ;)

eg elsker dans....dans og musikk gjør livet verd å leve.eg sluker So you think you can Dance og ser om igjen koreografier fordi det er helt utsøkt, tøft stilig,vakkert rørende....ja alle følelser...

<3

Text by Tina

09.01.2016 kl.12:04

cuskima: Ja, det blir fulle dager innen det! Husker fra jeg var danselærer selv, var hjemme fra skolen 16 og spiste middag på 15 min før det var rett på jobb i en by, og så kjøre videre til trening i neste by hehe. Men jeg så aldri på det som slitsomt, det var jo helt vanlig for meg, nå som jeg er vant med studenthverdagen hadde jeg vel dødd ;)

Det er mange dansestudio i Oslo og omegn, men det frister ikke å starte på en ny danseskole. Jeg hørte liksom til der jeg var hehe. Skal sies jeg prøvde å være med på en trening i fjor, slet med å komme meg opp av senga dagen etter ;)

So You Think You Can Dance er sååå gøy! Blir helt sjokkert over hva de klarer, og ikke minst hvor fantastiske koreografier det er <3

cuskima

09.01.2016 kl.15:27

ikkje enkelt å bli med en ny plass enig i det-eg ser den

ja og enda til Skal vi danse i andre land .da kan Norge legge seg....har du sett denne

https://www.youtube.com/watch?v=DouVLDPPHGE

Fantastiske Bindi <3

martejohannessen

09.01.2016 kl.19:00

så gøy og lese :) greit at jeg hermer litt? haha

juliebodin

09.01.2016 kl.19:54

Mange interessante spørsmål og veldig bra svart - jeg føler jeg har blitt bedre kjent med deg! Du virker som et flott menneske med mange gode verdier og meninger. Håper på flere slike innlegg, fordi dette var virkelig morsomt og spennende å lese. Du er en fantastisk person!

spisogspar

09.01.2016 kl.22:32

Så herlig innlegg <3 God helg videre :))

Text by Tina

10.01.2016 kl.00:50

cuskima: Jeg må se etterpå! :D

Text by Tina

10.01.2016 kl.00:50

martejohannessen: Takk! Såklart :)

Text by Tina

10.01.2016 kl.00:51

juliebodin: Oi, tusen takk for kjempekoslig kommentar! <3

Text by Tina

10.01.2016 kl.00:52

spisogspar: Takk, det samme til deg <3

martejohannessen

10.01.2016 kl.00:58

Snill du er :)

cuskima

10.01.2016 kl.15:05

håper du likte den :)

Nikita <3

10.01.2016 kl.18:26

Fine svar :D

leahisabellv

11.01.2016 kl.15:00

Så gode svar :D

Text by Tina

11.01.2016 kl.15:27

cuskima: Den var utrolig fin <3

cuskima

11.01.2016 kl.15:57

ja og for et nivå likssom i forhold til her...

Vi har noe å lære og det er å bli litt tøffere :)

Norwegian Cupcake

11.01.2016 kl.20:14

Så herlig innelgg :-D Kjenner meg godt igjen i å alltid må ha telefonen. He he.

NYT kvelden!!

Vilde

15.01.2016 kl.20:38

Så moro å lese <3

Skriv en ny kommentar


Hei! Jeg heter Tina og er en 21 år gammel jente fra Larvik, bosatt i Oslo. Her publiserer jeg ulike tekster jeg har skrevet, morsomme innlegg om sitasjoner folk kan kjenne seg igjen i, litt tips og triks og i blant noen kreative prosjekter. Håper dere finner noe interessant å lese!Kontakt


tinaveronika@gmail.com


KategorierArkiv
hits