10 tegn på at du og bestevenninna di har et noe unormalt forhold

  • POSTET: 30.01.2016 - KLOKKEN: 21:51 - KATEGORI: Humor

Ytterst få forstår hvorfor jeg og bestevenninna mi Tonje er nettopp bestevenninner. Vi er så totalt ulike på alle måter at vi egentlig sliter litt med å forstå det selv i blant. Her er 10 punkter som beskriver vårt noe unormale og ganske "fucked up relationship" (som venner, bare så det er klart, de ryktene er vi ferdig med): 

1. Dere har et like naturlig forhold til å klemme hverandre som det Sheldon Cooper fra Big Bang Theory har til å klemme andre mennesker. 
Ingen av oss liker å klemme i utgangspunktet, så hvorfor skal dere gjøre det? Mens andre venninner klemmer hverandre både når de møtes og når de går foretrekker vi et enkelt "hei", og kanskje et nikk. Det holder, i massevis. Vi har ingen behov for å vise så mye kjærlighet overfor hverandre, det er unaturlig. 

2. Stygge snaps har fått en helt ny betydning
Og nei, jeg snakker ikke om grimaser ut av en annen verden (selv om vi sender det og). Her snakker vi om snaps som gjør dickpics til noe uskyldig i forhold. La oss bare si det sånn at jeg alltid vet om venninna mi er løs i magen på bakgrunn av oppdatering med bilde etter et hvert toalettbesøk. Nakenbilder er heller ikke sjelden vare. 

3. Lagrer alt brukbart materiale til en eventuell blackmail
I et forhold som vårt er det viktig med en gjensidig opprustning ala Den Kalde Krigen. Vi må alltid passe på å ha like mye dritt på hverandre om det plutselig skulle skje noe som fører til at vi får bruk for det. "Hvis du legger ut det bilde av meg, legger jeg ut den videoen av deg, og nei jeg kødder ikke". Dere aner ikke hvor mange ganger nettopp denne setningen har hindret oss i å drite hverandre totalt ut for hele omverdenen (i hvert fall halve Larvik). 

4. Ler AV hverandre
Mens andre venninner ville hjulpet hverandre i en uheldig situasjon ville vi mest sannsynlig benyttet anledningen til å gjøre den verre for hverandre. La meg quote min kjære venninne: "Hvis du hadde blødd igjennom på skolen hadde jeg sagt fra til deg, men ikke før jeg hadde filmet og lagt det ut på snapchat". Jeg er heller ikke noe bedre selv som har de uheldigste episodene fra fylla på film og gjerne bruker de som icebreaker på date (ikke rart jeg aldri er på noen date nummer 2, jeg må jo bli oppfattet som tidenes bitch). 

5. Lager sport av å lure hverandre
Ingenting er morsomme enn å finne på tidenes spøk og få venninna di til å gå rett i fella. Og ja, våre spøker inneholder ofte (egentlig alltid) både ekstremt pinlige situasjoner, desperasjon og gjerne noen tårer på toppen etterfulgt av en ekstrem utskjelling av hverandre. Du vet venninna di er sint når bikkja hennes bjeffer "hore" til deg. Ved interesse kan jeg godt dele våre hysteriske pranks, så rop ut. 

6. Det hender dere tyr til vold
En liten blåveis har vel aldri drept noen? Og vi ble da venner igjen noen minutter senere. PS. dette har gått andre veien ved andre anledninger, vi er like jævlige begge to altså, jeg får bare litt lettere blåmerker. 

Her later jeg som at jeg er skikkelig trist så alle skal få synd på meg. Legger også ved et bilde som viser hvor badass hun er.


7. Vet absolutt alt om hverandre (også det dere ikke vil vite)
Hver eneste pinlige historie, hver eneste lille intime detalj, vi vet absolutt alt. Har venninna mi fått seg kjæreste? Jeg vet alt som har skjedd fra den første daten til action i senga, inkludert det jeg virkelig ikke hadde trengt å høre. Og ja, det er akkurat det samme for henne. Tro meg, hun vet penisstørrelsen din. Disse detaljene henger ofte sammen med punkt 3, og kan benyttes i eventuelle blackmails. 

8. Er totalt ærlige mot hverandre
Vi sugarcoater ingenting og sier det rett ut som det er. Hvis jeg ikke ønsker et ærlig svar er det ikke Tonje jeg burde spørre, og vice versa. Her blir vanskelige spørsmål som "Er han egentlig kjekk?" besvart med "Han er driiitstygg" og "Tror du kanskje hun cheater på meg?" besvart med "JA". Hvis jeg hadde kledd meg i et totalt upassende antrekk til figuren og spurt om jeg så tjukk ut er jeg sikker på svaret hadde vært "Du ser ut som en gravid sjøløve". 

9. Misliker at den andre har kjæreste
Jeg er usikker på om grunnen er at vi ikke føler vi får nok oppmerksomhet fra hverandre, som når Tonje til min store fortvilelse dro flere måneder til USA. Eller om det er det faktum at jentene Tonje finner stort sett er selvopptatte, egoistiske, løgnaktige, utro bitcher og jeg er den som prøver å få hun glad igjen etterpå. For Tonje sin del er nok problemet at jeg har valgt kompisene hennes og dermed gir henne litt problemer med å "velge side" når det blir slutt etter få måneder. Jeg er jo ikke så god på å holde på de som dere vet. 

10. Vi er venner uansett hva
Jeg vet ikke om noen andre som fremdeles kaller seg bestevenninner etter å ha praktisk talt gitt hverandre et realt helvete i perioder. Uansett hvor ille det vi gjør mot hverandre er (som for eksempel å sende upassende meldinger til lærerne eller si til gutten venninna liker at hun har herpes når hun har forkjølelsessår) blir vi alltid venner igjen etter et par dager. Jeg tror det er litt som de sier i "Mean Girls": Jo slemmere vi er mot hverandre, jo mer prøver vi å bli likt av den andre. Også er vi jo litt glad i hverandre også da, sånn innerst inne, innimellom ♥

24 kommentarer

Mario

30.01.2016 kl.22:36

hahaha.. Love it.. Har selv et lignende vennskap, der "alt er lov" :P

Text by Tina

31.01.2016 kl.14:14

Mario: Moro :D

spisogspar

30.01.2016 kl.23:24

Så herlig :D Kjenner meg litt igjen ja :))

Text by Tina

31.01.2016 kl.14:15

spisogspar: Gøy å høre at flere har litt utradisjonelle vennskap :)

Nikita

31.01.2016 kl.00:01

Så utrolig morsomt innlegg, haha! Fine jenter :)

Text by Tina

31.01.2016 kl.14:15

Nikita: Tusen takk! :)

cuskima

31.01.2016 kl.01:10

hahahaha eg dauer av dere to altså.....ja nei har ikkje noen sånne venninne forhold....desverre elelr heldigvis alt etter hvordan en ser på det? :D

Text by Tina

31.01.2016 kl.14:15

cuskima: Hahah, det kommer nok litt an på hvordan man ser det ja, men vi har det i det minste alltid gøy :D

Elise - Student i London

31.01.2016 kl.01:19

haha kjenner meg igjen her ja, veldig morsomt innlegg!

Text by Tina

31.01.2016 kl.14:16

Elise: Gøy å høre at det ikke bare er meg som har et litt utradisjonelt vennskap :) Tusen takk!

slankerinna

31.01.2016 kl.01:29

haha! Så søte dere er da. Må si det høres ut som dere har et unikt vennskap.

Text by Tina

31.01.2016 kl.14:16

slankerinna: Tusen takk :) Ja det ville jeg si hehe

http://hevhodet.blogg.no/

31.01.2016 kl.01:59

Herlig å lese Tina :) Du er heldig som har en bestevenninne , nå i voksen alder hos meg så er det blitt venninner, men savner å ha en bestevenninne. En god venn er gull verdt :)

Text by Tina

31.01.2016 kl.14:17

http://hevhodet.blogg.no/: Ja, det blir vel ofte sånn at man blir mer og mer opptatt på hver sin kant med jobb, mann, hus og kanskje barn etter hvert som man blir eldre, noe som er veldig trist egentlig. Håper vi fortsetter å være bestevenninner :)

cuskima

31.01.2016 kl.15:46

det er det viktigste tenker eg -det er deres vennskap -ingen andre skal blande seg :D <3

Text by Tina

31.01.2016 kl.23:13

cuskima: Ja ikke sant :D <3

Therese Bråthen <3

31.01.2016 kl.16:36

Var som å lese vennskapet mellom meg og min beste venninne :) haha Virkelig elsker slike forhold, de er gode som gull :) Vi har da vært bestevenner i 18 år i år, så tror det er mye som skal til for at vennskapet vårt ryker! :)

Text by Tina

31.01.2016 kl.23:13

Therese Bråthen: Haha, morsomt at det ikke bare er meg som har et slikt utradisjonelt vennskap! Wow, 18 år, så moro :D

Benedicte Arntzen

31.01.2016 kl.19:12

haha, herlig <3

Text by Tina

31.01.2016 kl.23:14

Benedicte Arntzen: Takk <3

cuskima

01.02.2016 kl.00:45

<3

Therese Bråthen <3

01.02.2016 kl.16:09

Ja, det er vel et av mine lengste vennskaps forhold tror jeg :) Måtte vise henne listen, å hun lo så hun grein :) hehe

Vilde

01.02.2016 kl.19:34

Hah, herlig innlegg!

Julie Storlien

07.02.2016 kl.21:11

Haha! Så herlig innlegg :D

Skriv en ny kommentar


Hei! Jeg heter Tina og er en 21 år gammel jente fra Larvik, bosatt i Oslo. Her publiserer jeg ulike tekster jeg har skrevet, morsomme innlegg om sitasjoner folk kan kjenne seg igjen i, litt tips og triks og i blant noen kreative prosjekter. Håper dere finner noe interessant å lese!Kontakt


tinaveronika@gmail.com


KategorierArkiv
hits