HOLA BITCHE$

 • POSTET: 31.05.2016 - KLOKKEN: 00:12 - KATEGORI: Blogg

Tenkte det kanskje var på tide å få i gang denne bloggen igjen da, noe som i grunn har vært en tanke lenge men som jeg tydeligvis aldri klarer å gjennomføre. Har liten tro denne gangen og, men man kan jo alltids håpe. Savner faktisk de morsomme innleggene jeg pleide å skrive før, hvor ble det av de liksom? 


Som en liten kickstart har jeg derfor brukt dagen til å dukke ned i html-helvete, og til slutt å komme opp med et noenlunde responsivt design. Noe fucka i mobildesignet, men heey, så lenge man kan zoome inn for å lese er det ikke helt krise vel? Og nå som vi først er inne på design, tror jeg brukte TO timer på å fikse linjeavstanden i innleggene, men uansett hvor jeg setter inn "line-height" funker det faaader ikke. Noen som er gode på koding som kanskje har en idé om hva som er grunnen? 

Sååå hva har skjedd siden sist lurer dere kanskje på? Dessverre svært lite interessant. Det morsomste er vel at jeg i helga hadde jodler på 1.,2. og 3. plass på topplista, det er cred as. Bare synd det er anonymt så ingen vet at det er jeg som er så morsom. Derfor jeg må begynne å skrive litt her igjen vet dere. Som en positiv forandring fra de siste innleggene har jeg forsåvidt en plan for flere innlegg denne gangen, så håper dere vil følge med ♥ (Hvis det i det hele tatt finnes noen som fremdeles leser denne bloggen heheheh). 

Måtte jo nesten ha et innlegg i mars og

 • POSTET: 31.03.2016 - KLOKKEN: 19:30 - KATEGORI: Blogg

Holaaa! 

Nå er det lenge siden jeg har publisert noe som helst her, faktisk så mye som halvannen måned. I all verden liksom. Derfor tenkte jeg jeg måtte slenge inn et innlegg nå, hovedsaklig fordi ocd-en min ikke hadde taklet at bloggarkivet hadde hoppet over mars. Sjansen er stor for at jeg måtte sett meg nødt til å slette hele driten da altså, og det kunne jo vært litt småkjipt. Sååå, jeg kommer nok tilbake igjen når dere minst venter det. "Dere" haha, som om det i det hele tatt finnes noen som fremdeles klikker seg inn her. Siden sist har jeg forresten klippet av meg halve håret og farget det driiitmørkt. Det ble ganske bra, tror jeg. 

XOXO snakkes senere babes

UKENS

 • POSTET: 17.01.2016 - KLOKKEN: 21:03 - KATEGORI: Blogg

Så tok det ikke mer enn et innlegg og to dager før jeg var tilbake på trygge, gamle blogg.no igjen. Grunnen er at Nouw rett og slett var litt for picture perfect til at jeg passet inn, bestående av kun ekstremt pene motebloggere, 50mm objektiver og pastellfarger. Hvis dere ser for dere en bladhylle følte jeg meg litt som et "Traktor" innimellom "Costume" og "Elle". Det bare passet ikke helt. But hey, man vet jo ikke før man prøver, er det ikke slik?

Uansett, siden det har vært litt lite liv på bloggfronten i det siste tenkte jeg å ta en aldri så liten ukesoppdatering, etter hva jeg kan huske var det nemlig ganske populært når jeg gjorde det i høst. Ikke at uken min har vært så alt for interessant, men jeg har i det minste våknet fra juleferiedvalen min. 

Ukens opptur: At jeg ikke bare har holdt meg til kostholdsplanen min, men også trent 4 dager denne uken. Klapp på skulderen, kryss i taket og tenna i tapeten. Vet enda ikke hvor lenge det kommer til å vare riktignok, men med en upcoming fancy fest/ball i februar har jeg hvert fall et konkret mål å strekke meg etter. Jeg skal nemlig inn i russeballkjolen. Det er omtrent 10 kg siden. Wish me luck. 

Ukens nedtur: Jeg hadde klart å kjøpe feil kyllingkjøttdeig på butikken, så når fredagen kom og jeg skulle servere tacosalat til meg og venninna mi smakte det kort sagt som salat med oppklipte brunsnegler. Den var slimete, blaut og kort sagt motbydelig. Den var faktisk så ekkel at jeg brakk meg resten av kvelden av å tenke over den. For å si det sånn gikk den rett i søpla, og jeg tror ikke det blir tacosalat igjen med det første heller. 

Ukens "KØDDER DU?"
Det var åpning på studentpuben på torsdag, og med det innså jeg hvor mange kcal det er i alkohol. Her snakker man seriøst om å nesten doble dagsinntaket ved en tur på byen altså. Kunne sittet og trykket i meg sjokoladeplater i stedet liksom. Prøvde å veie det opp ved å blande med Sprite Zero og Burn Zero, om det smakte godt er en helt annen sak. 

Ukens lættis: Når venninna mi kom løpende inn mellom dørene fredag formiddag, stappet fingrene under nesa mi og ropte "lukter det fitte?!". Dessverre for min del rakk jeg å ta et godt magadrag før hun sa det. Aldrialdrialdri lukt på fingrene til venninna di som liker jenter når du vet hun har vært med en chick hjem fra byen. Hvordan i helvete gikk jeg på den liksom? 

Ukens guilty pleasure: For å få opp tempoet når jeg trener liker jeg å høre på russesanger. Hvorfor? Fordi det gir assosiasjoner til å stå å hoppe drita full på et dansegulv, noe jeg er (egentlig var, er kanskje ute en gang i måneden nå) betydelig flinkere til enn å trene. 

Ukens innkjøp: Altså, det kan ikke være noen annet enn ukeshandlingen jeg hadde på mandag. For 555 kr fikk jeg middager til hele uken, og også utover i neste uke. Det betyr at jeg ved å ukeshandle halverer matbudsjettet mitt, hvor sykt er ikke det? Tenk hvor mye penger jeg bare har kasta bort det siste halve året da, haha taper.

Ukens irritasjonsmoment: At folk skal bry seg så innihelvete mye om absolutt alt (sorry språket). I går leste jeg et blogginnlegg om ei som klikka fordi "hun fikk reklame i postkassa når klistremerke hadde falt av". Altså, cry me a river liksom. Det finnes verre ting her i verden enn å sortere litt papirsøppel og klistre opp en ny lapp. For ikke å snakke om Sophie Elises pupp, folk tar jo helt aaaav. Det er bare en pupp, en veldig fin pupp og faktisk. Hun var i FHM for 3 år siden, hvor hun viste akkurat det samme. 

Dette er mitt "hvor lite har du å bry deg om" - uttrykk

Hva var det morsomte som skjedde dere i uken som gikk? 

Bytter bloggplattform

 • POSTET: 15.01.2016 - KLOKKEN: 23:40 - KATEGORI: Blogg

Hei! 

Litt senere ute enn alle andre, men har omsider bestemt meg for å teste Nouw. Bytter i hovedsak fordi jeg liker designet der bedre, om det er noe for meg vet jeg jo ikke, så hvor jeg ender opp til slutt får tiden vise. Håper dere har lyst til å fortsette å følge meg på den nye bloggen! ♥ 

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 5602787856"

40 SPØRSMÅL

 • POSTET: 08.01.2016 - KLOKKEN: 11:13 - KATEGORI: Blogg

Tenkte dere skulle få være så heldige å få bli litt bedre kjent med meg, så her kommer det 40 relativt meningsløse spørsmål, som jeg likevel digger å lese på andre blogger. Enjoy!

1. Tre ord om meg: Snill, perfeksjonist, uhøytidlig. 

2. Det første jeg gjør om morgenen: Sjekke telefonen, haha. 

3. Når jeg hører på radio blir jeg: 20 år eldre. Jeg hører utelukkende på P4, - og jeg liker det.  

4. Jeg gleder meg til: Å feire tidenes temabursdag i februar. Er som sagt perfeksjonist, så ting er planlagt ned til minste detalj allerede. Innlegg med tips til temafester kommer også etter hvert, må innrømme jeg har ganske peil på nettopp det. 

5. Klesskapet mitt er fullt av: Svarte bukser og skjørt og hvite bluser og gensere. Skulle tro jeg gikk med uniform. Men svart og hvitt funker liksom alltid

6. Når jeg skal pynte meg: Bruker jeg evigheter på å krølle hår, sette i extensions og sparkle trynet. Som den perfeksjonisten jeg er begynner jeg gjerne flere dager i forveien med selvbruning og tannbleking. Ja, også ender jeg alltid opp med omtrent det samme antrekket. 

7. Jeg brenner for: Å heie hverandre fram. Føler at det i dagens samfunn er så stort fokus på å "ta" folk for å være dårlige forbilder, og det er jeg totalt i mot. Hvorfor ikke bare la andre være seg selv, og så er du deg selv? 

8. En liten hemmelighet om meg: Jeg er veldig naiv, og tror det beste om alle. Både en postiv og negativ egenskap. 

9. Jeg føler meg på topp når: Jeg kan arrangere noe og alle gjestene koser seg. Da blir jeg strålende fornøyd. 

10. I kaffebaren bestiller jeg: Kaffe latte. 

11. I baren bestiller jeg: Som oftest ingenting fordi det er så dyrt å drikke ute (wow, nå hørtes jeg gjerrig ut), men i blant blir det Vodka Redbull eller Cider. 

12. I vennegjengen er jeg: Jeg har ulike vennegjenger hvor jeg har litt ulike roller tror jeg? Men jeg troooor alle synes jeg er ganske morsom, for hallo, det burde de jo. Jeg er hysterisk.  

13. I familien er jeg: Meg selv. Hvis man ikke kan være seg selv blant familien, hvor kan man være det da? 

14. Jeg kan ikke leve uten: iPhonen og Pepsi Max. Har lest at man kan få abstinenser av å prøve å slutte med Pepsi Max, så det har jeg ingen planer om. 

15. Uvane eller ikke uvane: Jeg har en del tvangshandlinger, som å sjekke alt mulig før jeg kan forlate leiligheten/sove osv. Veldig slitsomt, men det har i det minste gått fra å kjenne om døra er låst 50+ ganger til 4 ganger, haha.

16. Om natta: Er jeg våken. Jeg er en ugle.  

17. I veska har jeg: Kommer an på hva jeg skal! Men bankkort, førerkort (selv om jeg ikke kjører bil i Oslo), studentbevis, nøkler og mobil er alltid med. Ofte en lipsyl eller leppestift og. 

18. Trening er: Noe totalt ukjent for meg.  

19. Politikk er: Viktig. Når vi er så heldige å bo i et demokratisk land hvor vår stemme har noe å si er det viktig å bruke den. 

20. Kjærlighet er: Bullshit. Neida, til familie ogsånn er det jo fint.  

21. Denne våren skal jeg unne meg: Kanskje noen nye klær hvis min nye og forbedrede livsstil går etter planen. Studentøkonomi åpner ikke for den villeste pengebruken. 

22. Ved sengekanten har jeg: Mobilen og kopp med vann. Drikker alltid vann av kopp. 

23. På kjøkkenet er jeg: Ganske rutine, selv om jeg liker å lage mat. Må si jeg er ganske flink som lager middag hver dag selv om jeg bor alene.

24. Jeg er dårligst til: Å ta feil. Derfor har jeg aldri feil. 

25. Jeg er flinkest til: Å kose meg i mitt eget selskap. 

26. Jeg elsker: Å skrive. Selv å skrive "tull" som dette er liksom befriende. 

27. Hva jeg vil med livet mitt: Jeg er faktisk ikke helt sikker, og det har heller ikke så mye å si så lenge jeg er fornøyd med det jeg gjør :)  

28. Jeg beundrer: Folk som klarer å stå opp tidlig selv om de ikke må være et sted.  

29. Det beste jeg vet: Er å ha det bra med andre. Jula hjemme med familien har blant annet vært så fin ♥

30. Barn er: Det herligste jeg vet om, elsker barn!

31. Jeg er medlem i: Jeg er hvert fall støttemedlem på Fresh Fitness inntil videre. 

32. Jeg tror på: At man kan klare det man vil bare man bestemmer seg for det, selv om det ikke alltid vil være lett. 

33. Du viste kanskje ikke at jeg: Er en pc unna å sitte med øynene klistra i skjermen i timesvis for å spille sims. Desverre for meg høres det ut som om hele macen skal lette når jeg prøver å starte det. Kanskje like greit egentlig, jeg kan spille dager i strekk. 

34. På kvelden er jeg: Våken! Jeg får oftest idéer og føler alltid for å skrive på kveldene. Hvorfor kunne jeg ikke våknet tidlig og fått dem da liksom? 

35. Som venn er jeg: Den man alltid kan snakke med om det er noe. Jeg er ganske flink til å få folk til å føle seg bedre. 

36. Når jeg har fri: Gjør jeg litt forskjellig, eller absolutt ingenting. Som oftest blir det at jeg er med venner eller slapper av i sofaen alene. 

37. Når jeg jobber: Er jeg ganske flink. Har jobbet såpass lenge på Esso nå at jeg kan det aller meste på rutine. Jeg er veldig glad i jobben min, og det irriterer meg å måtte "forsvare" å jobbe på bensinstasjon overfor visse mennesker. På bensinstasjon møter du nemlig på alle typer mennesker, og har hundrevis av ulike oppgaver, hvis ikke det er en bra erfaring vet ikke jeg. 

38. Det er lov å lyve hvis: Du sårer en annen person unødvendig ved å si sannheten. 

39. Om 5 år er jeg: 25. Kanskje studerer jeg fremdeles, kanskje jobber jeg. Satser uansett på at jeg bor i Oslo. 

40. Om 10 år er jeg: 30, har fast jobb og mann (eventuelt en katt, forresten, katt har jeg uansett). Bor i en fin leilighet eller kanskje et lite hus i Oslo eller Larvik. Kanskje er det bebis på vei og.  

Mine nyttårsforsetter

 • POSTET: 07.01.2016 - KLOKKEN: 11:45 - KATEGORI: Blogg

Man kan jo le av hvor ironisk det er å publisere dette etter forrige innlegg, men hey, man må jo ha troa! Og om det går rett vest (som det av erfaring stort sett gjør) kan jeg i det minste skrive et innlegg om hvordan nyttårsforsettene mine gikk til helvete. Smart ikke sant? Tips til hvordan man unngår å bli skuffa: Sett deg i situasjoner hvor alle utfall vil gagne deg positivt. Kødda. Ikke. Anyway, her kommer mine nyttårsforsetter:

Trene
Standard, men det er faktisk på høy tid å sette Netflix på pause og dra fleskeræva ut av sofaen. Note to self: Det er ikke fint med stor rumpe som har kommet fordi du sitter for mye på den.

Spise sunnere
Enda en klassiker! Det er ikke til å komme bort i fra at kostholdet mitt ikke har vært helt bra det siste halvåret, men det blir det endring på nå. Hvorfor kaste bort de åra kroppen er finest på å være lubben liksom? Jeg kan spise masse kake når jeg blir bestemor. 

Handle inn for flere dager
Det er sjeldent jeg handler for mer enn én dag av gangen, noe som er utrolig dumt da det er fort gjort å ende opp med en frossenpizza fra Jokeren på hjørnet. Med andre ord både usunt og lite økonomisk. Fra nå av blir det derimot handleliste og fulle bæreposer et par ganger i uka i stedet. Spare tid gjør jeg også!

Spare penger
Jeg har lyst til å bli flinkere til å sette en hundrelapp eller to inn på sparekonto når jeg har mulighet. 100 kroner er jo "ingenting", men om man gjør det en gang i blant har man penger i bakhånd om det skulle komme opp en uventa utgift. Eller man kan spare til noe man ønsker seg. 

Stå opp om morgenen
Dette blir den verste. Med mindre jeg skal på skole eller jobb er det fysisk umulig for meg å dra meg opp av senga før 10, noe som er ekstremt irriterende da jeg kaster bort masse av dagen. Hvorfor kan jeg ikke være et A-menneske liksom. 

Ønsk meg lykke til, det kommer jeg til å trenge!

UKENS

 • POSTET: 16.11.2015 - KLOKKEN: 23:50 - KATEGORI: Blogg

Siden jeg gjorde så ekstremt mye interessant sist uke (det var ironi), tenkte jeg å gjøre som 67,4% av alle bloggere gjør for tiden (jepp, helt reell statistikk), nemlig dele ukens ditt og datt. Bortsett fra at jeg såklart er mye morsommere enn alle andre. 

Ukens lættis
Trynet til mamma når jeg hadde lagt en snedig plan sammen med pappa og plutselig stod i døråpningen i Larvik, mens hun trodde jeg stod på badet i Oslo og sparklet trynet for en kveld på byen. "Skulle ikke du på fest da??". Tok et par minutter før det gikk opp for hun at alle mine detaljerte facebookmeldinger var bullshit. Hun ble veldig glad da ♥

Her satt jeg på bussen og irriterte meg grønn over paret som kranglet bak meg. På full buss. Vent til dere kommer hjem liksom, så kan dere sikkert slå hverandre helseløse (neida). 

Ukens opptur
Eeeegentlig det samme som ukens lættis, men det var ganske så fantastisk å levere inn eksamen og begynne å leve som en normalt menneske igjen. Når man blir skremt av å se seg selv i speilet er det på tide med en dusj og litt sminke. Det er en litt ubehagelig følelse og oppdage at du har levd i samme joggebukse hele uka, her snakker vi knær og hengerumpe ut av dimensjoner. 

Ukens "KØDDER DU?!"
Jeg stod på jobb og ante fred og ingen fare når en kunde kom inn og ville kjøpe rødsprit for å drikke. "Ah, sprit, alcohol, drink?", "Nonono", "Yes, sprit, alcohol", "yes alcohol but not to drink, you will get sick" stotret jeg fram på klønete engelsk, passe nervøs for å være medskyldig i et menneskes potensielle død av å drikke rødsprit (usikker på om man kan dø av det, men helsefremkallende er det definitivt ikke). 


Ukens irritasjonsmoment
Meg selv. Fyfaen jeg trodde virkelig jeg skulle spy av meg selv en periode i forrige uke, mine egne tanker irriterte meg. Jeg irriterte meg til og med over hvordan jeg pustet. Det er ganske kjipt å være lei av seg selv, for man kan liksom ikke bare ta en pause fra personen heller. Stort sett er jeg jo min egen favorittperson. Det mest skremmende er kanskje hvor irriterende jeg må være for andre, jeg ville ikke vært venn med meg liksom. Eller jo, kanskje innimellom. Når jeg er morsom. 

Ukens motivasjon
Fant dette bildet av meg selv på mobilen, og siden jeg synes jeg så så usedvanelig bra ut økte det motivasjonen til å sitte på rumpa og spise potetgull et par uker til (eventuelt til over jul). Hvert fall letta det på samvittigheten for å gjøre det, for lets face it, jeg hadde nok ikke planta bena innafor treningssenteret uten bildet heller. 

Det ser til og med ut som jeg har pupper! Jeg som er omtrent like utvikla som en 14 år gammel gutt når det gjelder det.

Ukens nedtur
Vissheten om at det kun var tre dager fri før neste eksamen stod på agendaen. Studiet vårt er annerledes oppbygd, så vi har eksamen fra august-desember og januar-juni, en måned på hver. Ikke at jeg skal klage, for vi slipper i det minste unna eksamenshelvete i desember og mai, faktisk burde jeg egentlig prise meg lykkelig. Men der og da føltes det helt ærlig litt kjipt. 

Ukens innkjøp
3 for 2 Pepsi Max på Joker. Jeg drakk halvannen liter om dagen. Skvalpa litt når jeg vugga fram og tilbake fra eksamensskrivinga til do. 

Ukens guilty pleasure
Se på bilder av katter, og lese meg opp på ulike raser. Og ikke minst planlegge hvordan jeg kunne tilrettelagt for en katt i leiligheten. Høres kanskje ikke så rart ut i utgangspunktet, men når faktum er at jeg ikke skal ha noen katt blir det med et litt særere. Jeg elsker pusebebier ♥

Svar på spørsmålsrunden del 3: Litt av hvert

 • POSTET: 29.10.2015 - KLOKKEN: 23:11 - KATEGORI: Blogg

Nå er det ekstremt lenge siden jeg har publisert noe nytt, nesten så jeg har glemt hele bloggen. Men her kommer de siste, og kanskje mest stilte, spørsmålene fra spørsmålsrunden!

Hva ville du brukt en mill på?
Jeg er faktisk såpass intelligent at jeg ville betalt ned studielånet og satt av penger så jeg hadde hatt startkapital for å kjøpe leilighet. Meeen, i en annen verden hvor jeg kunne brukt de på hva som helst ville jeg kjøpt designerklær, vesker og sko, fått meg personlig trener, tatt silikon, restylane og vippeextensions. Stemmer, jeg er like overfladisk som "alle" andre. 

Om du kunne bytte kropp med en celeb,hvem hadde du valgt?
Kylie Jenner! Omg, der vi snakker vi perfeksjon as. 

Hvor høy er du?
Jeg er faktisk hele 176 cm, som betyr at jeg ser litt ut som en transvestitt i høye hæler og masse sminke. Neida. Joda. Litt. 

Er du modell?
Haha, nei, men tusen takk for komplementet! 


Første bildet av meg i helfigur på bloggen tror jeg? Nå ser dere hvordan jeg ser ut, altså ikke noe modell haha. Ignorer rotet i bakgrunnen, så rutinert blogger er jeg ikke. 

Har du en, evt flere favoritt filmer?
Mean Girls har jeg sett hvert fall 15 ganger, men kan likevel se den igjen og igjen. Jeg er generelt elendig på å velge filmer, og sitter og lider meg gjennom noe svada på Netflix. 

Siste film du så på kino,og var den bra?
Det husker jeg faktisk ikke! Sier litt om hvor sjelden jeg er på kino. Men mener det kanskje var "The Conjuring". Jeg hylte for hele salen, hater skrekkfilmer. 

Hvilken sminke bruker du? Hvilken hverdagssminke bruker du? Hvilken øyesminke bruker du? Og jeg lurer (som de fleste andre her..) også på sminkerutinene og produkter du bruker?
Fikk sååå mange spørsmål om dette, men skjønner ikke helt hvorfor da jeg ikke bruker noe fancy sminke at all. Dette er all sminken jeg bruker (som så jævlig mye ut når jeg la det utover): 


Koster fra Make Up Mekka og H&M, primer, foundation (1 mørk og 1 lys for contourering) og solpudder fra MaxFactor, settingpowder, driiiitgammel blush, øyeskygge og brynsblyant fra H&M, highlighter og brynsgele fra Make Up Mekka, eyeliner fra Isadora, mascara fra Loreal og leppestift fra MAC. 

Jeg sminker meg relativt likt hver dag, i hverdagen pleier jeg oftest å droppe øyeskygge og eyeliner med mindre jeg har god tid. Til fest tar jeg på litt ekstra av alt, og setter også gjerne på falske vipper. Kan sikkert vise en lættis "How to" en eller annen gang, hvor jeg går fra trøtt og jævlig til strøken sminke. 

Hva er dine favoritt serier?
Akkurat nå er det Pretty Little Liars. Bortsett fra det liker jeg Orphan Black, syyykt spennende!

Hva er det beste du kan spise?
Hmm, kanskje en skikkelig god hjemmelaget burger? Eller taco? Blomkålsuppe? Det kommer egentlig heeelt an på hva jeg har lyst på der og da. 

Dater du ofte?
Nei, aldri. Det er grusomt kleint. 

Justin Bieber eller One Direction?
Etter å ha sett utstyret til Bieber må det jo nesten bli han ;) 

Ditt beste kjøp i sommer?
Egentlig burde jeg si Mulberry Lilyen, men sannheten er at jeg bare har brukt den 4-5 ganger, så da må det blir Kahler vasene som har hatt fast plass på kjøkkenbordet helt siden jeg kjøpte dem. Kjøpte også en cardigan fra By Malene Birger på hele 40% som har blitt ekstremt godt brukt!

Hvordan ordner du håret ditt hver dag? Du har et så nydelig hår.
Tusen takk, så hyggelig å høre! Jeg har naturlige krøller, og har derfor håret stort sett rett ned i hverdagen. Skal jeg fikse meg litt ekstra retter jeg håret og om jeg skal noe spesielt pleier jeg å krølle det og sette inn extensions. Det er litt av en jobb da jeg har ekstremt mye hår haha..

Favoritt bil du kunne tenkt deg å vinne?
Mini! Den nye som er liten, men har fire dører, en sånn vil jeg ha en gang. 

Beste festival/konsert du har vert på?
Har bare vært på Findings så da må det nesten bli den haha. 

Favorittkjole?
Denne hvite maxikjolen fra Zara. Den er superfin (spesielt om man er brun) og behagelig å ha på! Men etter jeg brukte den på Findings er den skitten nederst, og det går ikke av i vask :( 

Dette bildet la jeg bare ut fordi det ser ut som jeg har store pupper hehehe

 

Har du lest frogner fitter?
Nei. 

Har du en favoritt forfatter?
Faktisk ikke, men burde hatt det. Er alt for lenge siden jeg har lest noen bøker!

Hva er beste boka du har lest?
Bienes hemmelige liv. Det er noen år siden jeg leste den nå, men husker jeg slukte den i løpet av et par dager. Jeg er egentlig veldig glad i å lese, men desverre har det å scrolle opp og ned på telefonen tatt over den tida. 

Svar på spørsmålsrunden del 2: Personlig

 • POSTET: 14.10.2015 - KLOKKEN: 22:34 - KATEGORI: Blogg

Det kom inn litt flere spørsmål enn forventet, så jeg er faktisk nødt til å dele opp i tre innlegg. Jeg som trodde det skulle bli enkelt å svare på spørsmål merker jeg må holde tunga litt rett i munnen her, selv om det handler om meg selv. Kanskje man ikke kjenner seg selv like godt som man tror? 

Beskriv deg selv
I likhet 98% av Norges befolkning mener jeg selv at jeg er snill. Jeg er også ganske hyggelig og åpen (det er ikke vanskelig å snakke med meg), og så håper jeg at jeg er litt morsom. Jeg kan være sjenert når jeg møter nye mennesker, og under påvirkning av alkohol kan jeg fort oppfattes litt bitchy. Noe jeg forsåvidt også er. 

Fremtidsplaner
Nå skal jeg først og fremst gå ferdig bacheloren i grafisk design, så får jeg se hva jeg gjør etter det. Jeg vurderer å søke en utdanning innen tekst, eller jobbe som designer. Vanskelig valg. 

Hvor ser du deg selv om 10 år?
Litt sykt å tenke på, men da er jeg faktisk 30 år! Jeg håper jeg i løpet av den tiden har funnet drømmemannen (selv om det ser ganske håpløst ut), giftet meg med han og etablert oss i et fint hvitt hus. Kanskje er det en kid på vei og. Karrieremessig jobber jeg med det jeg elsker, nemlig både tekst og design. 

Nevn 5 ting du vil gjøre før du dør?
Jeg har aldri laget noe bucketlist, sikkert fordi jeg er en relativt tafatt person, men fem ting skal jeg alltids komme på. Reise til New York med tomme kofferter og ubegrenset (hvert fall nesten) shoppingbudsjett, kjøpe Chanelveske og Louboutinhæler (det går som én), ha en jobb jeg elsker, gifte meg og få barn. 

Hvilke 10 ting kunne du ikke levd uten?
Famile, venner, iPhone, macen, Pepsi Max, Sørlandschips med havsalt, Sjokomelk, lappen, tykk vinterjakke og sminke (føler meg som en rotte uten). 


Hadde ikke klart meg uten hun her ♥

Hva er dine personlige interesser?
Jeg liker sånn generelt alt som kreativt som tekst, design, tegning, maling, foto og lage ulike ting (skal lage halloweenkostyme, vurderer DIY på bloggen). Bortsett fra det er jeg som mange jenter litt for glad i shopping, så klær og mote er helt klart en interesse. 

Hva elsker du å gjøre?
Det er ikke bare en ting, men flere forskjellige ting. Kommer an på hva jeg har lyst til der og da. En dag kan det være å arrangere fest med masse folk, en annen dag kan det være å sitte alene i sofaen med seriemaraton. Svært sjelden er det å trene, hahaha. 

Hva er du stolt over?
At jeg alltid står på for det jeg vil, helt til jeg når målet. Jeg gir ikke opp. 

Hva skal til for at dagen din skal bli super?
At jeg har fullført ting på to-do lista, hater å ha ting hengende over meg. Forresten har jeg ikke noe liste, jeg er sikkert den eneste bloggeren som ikke er et listemenneske. Selv om jeg liker å skrive lister i blogginnlegga mine da.

Hva jobber du med?
Jeg jobber på Esso og trives kjempegodt! Har jobbet deltid på Esso i to år og noen måneder. 

Hvor gammel er du?
20 år. 

Har du noen venner rundt 20 xD ?
Ja, de fleste vennene mine er født i 95 xDxDxD. 


Hva ville du gjort om du levde 6mnd som mann?
Vært like fascinert hver dag over at jeg kunne stå og tisse. Så ville jeg selvfølgelig prøvd å ha sex med ei jente, for å finne ut hvordan det føles for gutter. Og kjøpt masse kule gutteklær, noen ganger finnes det jo nesten finere ting i herreavdelingen. 

Kjipeste date du har vert på?
Det må være daten jeg har skrevet om HER. Alt var totalt krise på denne daten, her snakker vi om at han både kom to timer for tidlig og nevnte timelønnen på første date. Som en god nummer to kommer en som virka tilsynelatende normal helt til vi kyssa og han presterte å stønne. Hva faen er galt med deg liksom?  

Hatt crush på noen?
Jeg har jo hatt kjærester så ville vært rart om jeg ikke hadde hatt det. 

Har du en øvre aldersgrense for kjæreste?
Ikke noe konkret, fordi det kommer veldig an på personen. Jeg har møtt gutter i midten av 20-åra som oppfører seg som de er trassalderen liksom. Men sånn generelt føler jeg det kan bli et litt stort sprik når det er over fem år forskjell. 

Er du singel?
Jepp. 

Evah angret på sex?
Sånt gidder jeg ikke bruke tid på. Faktisk angrer jeg svært sjelden, eller aldri på noe som helst. 

Svar på spørsmålsrunden del 1: Om bloggen

 • POSTET: 10.10.2015 - KLOKKEN: 14:57 - KATEGORI: Blogg

Siden det kom en del spørsmål tenkte jeg å dele det opp i to innlegg så det ikke blir alt for mange, og ikke minst kjedelig å lese. Starter med spørsmålene om bloggen, så kommer de personlige senere. 

Hva liker du best med å blogge? 
Å skrive! Etter å ha sluttet på videregående og begynt på studier merket jeg at jeg savnet skrivingen. Jeg tar riktignok en bachelor, så vi skriver på skolen og, men det er akademiske tekster, ikke kreativt. Jeg har alltid elsket å skrive, helt fra jeg begynte på barneskolen var norsk favorittfaget. 

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg skrev faktisk noen tekster før jeg lagde bloggen, som jeg bare hadde lagret på pcen. Etter å ha tenkt nøye gjennom det bestemte jeg meg for å opprette en blogg for å publisere det jeg hadde skrevet og ikke minst skrive mer. Jeg var faktisk på nippet til å slette den igjen dagen før bensinstasjonsinnlegget, gjett om jeg er glad jeg ikke gjorde det hehe.  

Ditt beste bloggtips?
Ikke blogg om hverdagen din, det er kjedelig. 

Hva er det som motiverer deg til å blogge?
Følelsen av at det jeg skriver treffer mange, at jeg på en måte kan sette ord på det egentlig mange tenker, men på en morsom måte. Det er også grunnen til at jeg ikke blogger hver dag, har jeg bare svada å komme med lar jeg heller være. Bloggen min skal være underholdning. 

Hvorfor blogger du?
Fordi jeg elsker å skrive! Så enkelt som det. I tillegg er det nyttig for meg som designer å prøve meg litt på kodingen i blant. 

Hvor får du blogg ideene dine fra?
Fra hva som helst. Det kan være noe som engasjerer meg, en (eller flere) tåpelige kommentarer på facebook, at jeg overhører en samtale på gata, at jeg diskuterer et tema med noen eller leser en artikkel og tenker videre ut i fra det. Eventuelt bare tenker jeg på noe jeg ville likt å lese selv, og i blant får jeg idéer fra det dere kommenterer. Idéene mine kommer veldig plutselig, men så må jeg la dem "modnes" litt før jeg har nok stoff til å lage et godt innlegg. Bensinstasjonsinnlegget var tenkt ut i flere måneder før det ble skrevet ned, tenker riktignok ikke like lenge på tekster fremdeles, men noen dager eller uker blir det. 

Du skriver utrolig morsomt, hvilken karakter har du i norsk?
Tusen takk! Jeg har 6er i både norsk skriftlig og muntlig, samt tekst på vgs. 

Snakker du like utfyllende som du skriver? (når du forteller en historie til vennene dine).
Hmm.. Jeg tror jeg hvert fall beskriver ting ganske nøye, men like detaljert kan det umulig bli. Tekstene mine endres jo flere ganger før de publiseres, men jeg liker å tro jeg er ganske morsom i virkeligheten og. 

Hvem er dine topp 5 blogger? 
Caroline Berg Eriksen, Marthe Borge, Sophie Elise, StyleConnection og Ida Wulff. Ellers liker jeg å lese blogger som ikke er på topplisten og, det eneste som er synd er at det er så utrolig mye likt. Det er grenser for hvor mange oppskrifter på bananpannekaker man har behov for liksom. 

- Fikk dere svar på noe dere lurte på? ♥

Samarbeid med Sofia Moore

 • POSTET: 09.10.2015 - KLOKKEN: 10:22 - KATEGORI: Blogg

Sponset

Mens desember nærmer seg med stormskritt, nærmer også jule- og nyttårsball seg og jakten på den perfekte kjolen er i gang. I den anledning vil jeg fortelle om Sofia Moore, en svensk bedrift som selger skreddersydde ballkjoler til rimelige priser. De har nettopp startet opp en norsk nettside, som gjør de nydelige kjolene tilgjengelige også for oss her i Norge.

Sofia Moore tilbyr skreddersydde ballkjoler til alle anledninger, kanskje du skal i bryllup, på skoleball eller trenger en fantastisk kjole til nyttårsaften? Med titalls av kjoler i ulike design som kan bestilles i ønsket farge er det umulig å ikke finne noe man liker. Selv har jeg vært så heldig å få tilsendt en nydelig dus rosa/champagnefarget veske. Denne har god plass, og man får fint med seg både mobil, kort, nøkler og litt sminke. Alt man trenger med andre ord. Jeg gleder meg til å finne en anledning hvor jeg kan bruke den, i mellomtiden står den til pynt på sminkebordet. 

Besøk Sofia Moore her: Ballkjoler  

Spørsmålsrunde

 • POSTET: 07.10.2015 - KLOKKEN: 11:30 - KATEGORI: Blogg

Siden jeg snart har hatt bloggen i et halvt år (herregud, hvor sykt fort har ikke den tida gått) tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde. Jeg har jo ikke en personlig blogg, men hvorvidt dere har spørsmål til det jeg skriver om, bloggen eller om meg personlig er opp til dere. Skal prøve å svare så godt jeg kan, så kan dere bli litt bedre kjent med meg og. Håper jeg får noen spørsmål, hvis ikke blir dette passe flaut, heheh.

Vi snakkes ♥

10 ting som irriterer meg

 • POSTET: 23.09.2015 - KLOKKEN: 19:09 - KATEGORI: Blogg

Selv om jeg liker å se på meg selv som en relativt positiv person finnes det visse ting som får meg til å rulle med øynene, riste på hodet og blåse litt ekstra luft ut av neseborene. Her får dere 10 av dem: 

1. Folk som kaller kjæresten sin for "sin bedre halvdel". 
Er det sånn at i det man går inn i et forhold smelter man sammen til et individ? At man mister alle sine egne tanker og meninger? Ikke det sier du? Da kan ikke kjæresten være din bedre halvdel. Man kjenner seg selv best og står seg selv nærmest, ikke faen om jeg kaller noen fremtidig kjæreste bedre enn meg selv. 

2. Å dra på postkontoret
Å handle ting over nett er irriterende i seg selv av den grunn at det tar en halv evighet ala 3 dager før varen kommer frem. Men, det verste av det verste er uansett å besøke postkontoret. For det første er det alltid kø herfra og til månen når man ankommer, uansett hvilken tid på døgnet det er og for det andre har de som står bak kassa spist en halvkilo sitroner, minst. I de fleste søknader kaller man seg "blid og hyggelig", på Posten er kritieriene "Snurt, lite serviceinnstilt og pottesur". 

3. Folk som må fortelle alt om treningsøkten
Greit nok, du er flink som trener, det skal du ha. Men nei, jeg trenger ikke referat fra hver eneste trening du har vært på, det er bare finnes ikke interessant. Dessuten er det grenser for hvor mange ganger man kan si "wow", "bra" og "så flink du er" før det blir for mye. 

4. Vaske opp
Jeg hater virkelig intenst å vaske opp. For det første tar det lang tid, for det andre blir det vått overalt og for det tredje tar det ca. to timer før det er like mye oppvask på benken igjen. Det skal riktignok sies at mitt hat for oppvasken kanskje hadde vært mindre om jeg hadde giddet å vaske opp rett etter måltidet var inntatt. 

5. Bloggere som unnskylder for å ikke ha blogget
"Unnskyld for at jeg ikke har blogget siden onsdag altså, men jeg har bare vært sååå opptatt også har jeg blitt syk i tillegg". Newsflash: Med mindre du befinner deg innenfor topp 20 er det ingen som bryr seg. Faktisk vil jeg tørre å påstå at de færreste har merket du var borte en gang. 6. Voksne bloggere som har et ekstremt behov for å henge ut hverandre
"Hei du med IP: xxx xx xxx som sa potteplanta mi var stygg, det er mobbing du driver med altså!". Herregud, dere er voksne damer, get over it. Hvis du ikke lager så big deal ut av det kommer du ikke til å få så "mange" negative kommentarer. Men helt ærlig tror jeg dere faktisk synes det er litt gøy. 

7. Fjortiser som blir gravide og "selvfølgelig" beholder ungen
Uansett hvor "moden" du mener du er for alderen er du ikke klar til å ta vare på et barn når du går på ungdomsskolen. Jeg vet det virker søtt med en baby, men husk du har den for resten av livet, livet du såvidt har rukket å starte på. Ikke behold ungen av egoistiske grunner og drømmen om å bli den neste mammabloggeren, sjansen for at det skjer er nemlig minimal. 

8. Folk med dårlig ånde
På vei til skolen her om dagen satt jeg ved siden av ei dame med en ånde som luktet en blanding av tran, løk og sånn hvitt belegg på tunga. Hver gang hu pustet ut vurderte jeg å flykte til den andre enden av trikken. Altså, er det så jævlig vanskelig å pusse tennene eller i det minste ta en tyggis? 

9. Å snakke i telefonen
Jeg skjønner meg ikke på folk som klarer å prate i timevis i telefonen. Jeg er ikke så alt for flink til å fokusere på flere ting om gangen, noe som fører til at jeg ikke får gjort en dritt. 

10. Å finne bilder til blogginnlegg
Dette bunner enkelt og greit i min egen lathet. Jeg hadde foto i to år på videregående så har grunnleggende kamerakunnskaper, samt at jeg har speilreflekskamera. Jeg bare gidder ikke finne det fram. Egentlig helt tåpelig, for gode bilder kunne løftet bloggen flere hakk. Hva slags bilder som passer i innleggene mine er jeg også litt usikker på. 

August - en ny start?

 • POSTET: 10.08.2015 - KLOKKEN: 01:43 - KATEGORI: Blogg

Å love seg selv gull og grønne skoger for det nye året før juleribba i det hele tatt har sunket har aldri vært min greie. Det skal riktignok sies at jeg meldte meg inn på treningssenter i januar, men bortsett fra det synes jeg ikke nyttårsforsetter helt det store. 

Men august derimot, august er perfekt. Når temperaturen synker og lufta blir klarere kvikner man opp fra sommerdøsigheten og er klar for en ny start. Jeg har helt siden jeg begynte på barneskolen likt denne måneden. Måneden hvor man handlet inn nye saker til skolestart, og møtte ivrig opp klar til å lære nye nytt. Alle årene som danser hvor treningene begynte fast. Måneden hvor hverdagen begynte igjen. 


//Pinterest. 

Jeg vet ikke helt hva det er, men det er noe ved denne måneden som jeg liker. Høstkolleksjonen slippes i butikkene (jeg kan ikke være den eneste som synes høstmote er SÅ mye finere enn sommerklær?), man kan kose seg inne med et magasin og en kopp te (wow, hei klisje/rosablogger) og jeg får rett og slett skikkelig motivasjon til å gjøre, vel, alt.

Målet mitt i år er å skape litt mer struktur. Det er ingen hemmelighet at det følger med mye fritid i perioder som student, og hvor nyttig jeg har brukt denne tiden kan diskuteres. Nå har jeg derimot laget en liste over ting jeg ønsker å bli flinkere på:

Skolen 
Jeg gjorde det riktignok bra på skolen førsteåret, men jeg ønsker å bli litt mer strukturert på lesinga mi. Desverre er jeg blant dem som jobber best under press, og helst på natta. Nå vil jeg heller lese jevnt og trutt hele tiden. 

Trening
Fra nå av skal det legges opp faste treningsdager med opplegg. Det er bare dørstokkmila som er litt for lang, jeg har faktisk ikke noe i mot å trene når jeg først er der. Jeg kan til og med påstå at jeg liker det, følelsen etter, om ikke annet. 

Handle mat
Jeg er en av de som gjerne besøker Jokern på hjørnet et par ganger om dagen, i stedet for å ta en storhandel på Rema 1000. Det er ingen tvil om at det går med mange unødvendige hundrelapper her, så handleliste og fulle bæreposer er det som gjelder i høst. 

♥ Rydde og vaske
Jeg hater virkelig å rydde og vaske, men jeg hater enda mer å ha det rotete rundt meg. Likevel har jeg vært litt for flink til å ignorere rotet og la det bygge seg opp til en haug. Hvor mye lettere er det ikke å vaske tallerkenen og bestikket man har brukt etter å ha spist enn å ta det tre dager og flerfoldige måltider senere? 

Døgnrytme
Jeg er uten tvil et nattemenneske, og får både masse idéer og jobber best etter klokka har rundet midnatt. Utrolig nok er jeg overaskende oppegående på fire timer søvn og en halv liter kaffe, men hvor sunt det er kan diskuteres. 

 Blogge
Nå er det godt over to uker siden jeg publiserte noe her, og det er alt for dårlig! Det er jo kjempegøy å blogge, men noen ganger så står det bare helt stille for ting å skrive om. Vil gjerne komme opp med noe morsomt, men hvor mye lettere er det ikke å komme med noe "typisk blogger" sånn som dette? 


I gang med høstklær her allerede. 

I fjor skaffet jeg meg en liten almanakk, men brukte den ikke noe særlig. Vurderer det samme i år, men da faktisk bruke den. Tror ikke det hadde vært så dumt for meg å ha ting jeg skal gjøre samlet et sted. Spesielt siden jeg har alt for lett for å havne nede i sofakroken med en serie på macen og en pose Sørlandschips på fanget, hvilken som helst dag i uken. Nå er motivasjon på topp og jeg er klar for skikkelig hverdag!

Liker dere august? 

HVORDAN BLI EN BLOGGER

 • POSTET: 12.07.2015 - KLOKKEN: 17:46 - KATEGORI: Blogg

Det finnes tusenvis av bloggere her inne på blogg.no, men en god del av dem kan deles opp etter ulike kategorier. Her gir jeg dere dermed oppskriften på hvordan man blir en blogger. 

Hverdagsbloggeren
Utstyr: Et OK speilreflekskamera med et 50 mm objektiv på ønskelista, mye fritid, en liten dæsj med venner som kan kommentere det du deler på facebook og en interesse for "typiske jenteting". 

Slik gjør du:
1. Opprett en blogg på blogg.no. 
2. Finn et OK gratisdesign som du kun får til å fungere fra forsiden (du gidder ikke å legge inn html både for innlegg, arkiv og kategorier). Lag deretter en header bestående av det samme bilde av deg selv to ganger, speilvendt mot hverandre, med navnet ditt i dus rosa skriveskrift over. 
3. Begynn og blogge om hva du har bedrevet dagen din med. Husk å dele på facebook så du kan få ros fra venner om hvor gøy det er at du har begynt å blogge. 
4. Kommenter andre blogger med en copy+paste tekst bestående av "Fin blogg, ta gjerne en tur innom min!" for å få lesere på din egen blogg. 

Tips til innlegg: "Knekkebrød med avocado til frokost", "Innkjøp: Nye lusespenner!", "Slik lager man smoothie med ferdig frossen smoothieblanding", "Besøk av Tanja, Tonje og andre dere ikke aner hvem er", "Outfit: Svarte jeans, hvit genser og converse". 

 
Et sykt spennende outfit: Kjole fra BikBok, olajakke knytt rundt livet og Converse. 

Motebloggeren
Utstyr: Speilreflekskamera med 50 mm objektiv, en god fotograf, noen enkle photoshopferdigheter innen airbrushing, Chanel Classic Flap Bag eller Chanel 2.55 (helst en Celine Luggage Tote, et par Louis Vuitton og en Prada i skapet og), Mastercard. 

Slik gjør du: 
1. 
Ha en stor interesse for designerklær og et par Mastercard i lommeboka. 
2. Opprett en blogg på en annen plattform enn blogg.no. Femelle er en god start, men aller best er det med .com adresse. 
3. Post outfits i klær andre med samme interesse må tørke sikkel fra tastaturet for å se på. 
4. Spe inn litt forsiktig med hverdagsinnlegg en sjelden gang, men la aldri leserne føle de kjenner deg ordentlig. 
5. Aldri kommenter andre blogger. 

Tips til innlegg: Her er outfits en selvfølge, men husk at overskriften må være navnet på et av de dyre merkeplaggene i innlegget, typ "Acne Velocite Jacket for fall" eller "Valentino rockstud for a night out". Ellers kan innlegg som "My walk in closet" og "My bag collection" funke godt som avbrekk, samt "New in" (Så lenge prislappen var på over 10 000 såklart). 


Viktig med bilder av det nyeste medlemmet i veskefamilien. 

Mammabloggeren
Utstyr: Baby (helst fremdeles inne i magen slik at du kan blogge om graviditeten), venner som vil arrangere babyshower, en litt tafatt barnefar, plass til å lage et lite barnerom (les: babykrok inne på deres eget soverom), masse babyklær i den minste størrelsen (slik at ungen kanskje får brukt 1/3), ønske om å fullføre videregående. 

Slik gjør du: 
1. 
Ha ubeskyttet sex før du er ferdig med ungdomsskolen. 
2. Bli gravid. 
3. Gå imot "alle" og behold barnet. (Det er selvfølgelig sykt rettferdig mot den 17-årige stakkaren av en barnefar som ikke så for seg det her før om 10 år).
4. Opprett blogg på blogg.no. Designet må ha samme farger som kjønnet på babyen, enten lyseblått eller lyserosa. 
5. Blogg om graviditeten og babyen, samt hverdagen som ung mor. 

Tips til innlegg: "Barnerommet", "Babyshower", "Klær fra Newbie i størrelse dukke", "Fire dager etter fødsel-bilde", "Postive sider ved å være ung mor" (hahaha, du lurer kun fjortiser, det finnes ingen positive sider ved å få unge når man er 16 i stedet for 24).  


Til deres informasjon er jeg ikke gravid her, - jeg hadde spist middag. 

Matbloggeren
Utstyr: Ferdigheter innenfor hva som er sunt og økologisk, kjøkken og kjøkkenutstyr, en forkjærlighet for "sær" mat få personer egentlig spiser. 

Slik gjør du: 
1. 
Lag spesiell mat som du får masse skryt for. Gjerne vær såpass fastbundet til kostholdet ditt at du har med matboks på middagsbesøk. 
2. Opprett blogg på hvilken som helst plattform, designet er ikke så viktig, men grønt er alltid pent.  
3. Post oppskrifter som viser hvordan hvert måltid kan bestå av bønner, grønnkål og mandelmelk.
4. Lag kokebok av bloggen. 

Tips til innlegg: "Nydelig bønnesmoothie", "Godt for kroppen: Spinatjuice", "Vegansk tofuburger med algesalat", "Sunn og sukkerfri favorittkake". 


Mer fancy enn avocado, fetaost og cashewnøtter blir det faktisk ikke hos meg. 

Interiørbloggeren
Utstyr: Stort og pent hus, en av disse tre stilene: TM Design, Chabby Chic eller Nordisk, ektemann med mye penger (skal du jobbe har du ikke tid til å ommøblere huset hver dag) evt. kan du drive en interiørforretning. 

Slik gjør du:
1. 
Vær relativt nyetablert i hus hvor det er flere oppussingsmuligheter. 
2. Opprett en blogg. Hold designet nøytralt med få bilder av deg selv. 
3. Skriv innlegg etterhvert som rommene blir pusset opp eller ommøblert, samt ved innkjøp av nye pynteting. 
4. Husk å følge trendene innenfor interiør! Du hadde den gullfargede ananaslampa før "alle andre".

Tips til innlegg: "Nye spisestuemøbler", "Messing er det nye sølv", "Oppfrisking i hagen, hvem elsker ikke blomster?", "Nyoppusset bad", "Slik legger du panel enkelt" (få mannen til å gjøre det). 


Min stil heter IKEA.

Jeg-gjør-hva-som-helst-for-lesere bloggeren
Utstyr: Her trenger du egentlig ingenting spesielt, annet enn å vite hva som provoserer. 

Slik gjør du: 
1. 
Opprett blogg på blogg.no, fiks et lite pent design. 
2. Skriv provoserende innlegg som deles til den store gullmedalje på facebook. 
3. Skriv nytt provoserende innlegg når det forrige begynner å dabbe av. 
4. Le hele veien til banken. 

Tips til innlegg: "Nakenbilder av meg", "Jenter over 50 kg burde ikke dra på stranda", "Slik burde jenter oppføre seg", "10 grunner til jeg er bedre enn alle andre", "Feite folk burde ikke være på treningsstudio" osvosv. Her kan man jo fortsette med svada i evigheter! Et ekstra tips er at folk biter på alt som handler om nakenhet, sex, kropp og vekt. 


Meg utkledd som Nicki Minaj, drøyere tør jeg ikke tror jeg. Og JA, jeg gikk sånn ute, er jo bare halloween en gang i året. 

Så nå det store spørsmålet, - hvilken blogger er du? 

10 fakta om meg

 • POSTET: 08.07.2015 - KLOKKEN: 14:02 - KATEGORI: Blogg

Selv om denne bloggen ikke handler om meg på lik linje med hverdagsbloggerne, tenkte jeg å skrive et lite innlegg så dere kan bli litt bedre kjent med meg. 

1. Jeg blogger for å underholde.
Bloggen min skal ikke være en "vanlig" blogg, men et sted å gå inn for å forhåpentligvis få seg en god latter. Jeg liker å skrive sarkatiske, morsomme innlegg om ting andre kanskje kan kjenne seg igjen i. Dette er også grunnen til at jeg ikke poster innlegg hver dag, kvalitet over kvantitet. Jeg liker å arbeide lenge med tekstene mine, slik at jeg aldri tviler på om de er gode nok når de blir publisert. De beste tekstene mine har kvernet rundt i hodet mitt i flere uker før de har blitt skrevet ned, lest over minst 20 ganger og deretter publisert. 

2. Jeg er ikke slem.
Jeg får stort sett negative kommentarer på hvert eneste innlegg, som går på det samme. At jeg er en "bitchy, oppmerksomhetssyk drittjente som tror jeg er bedre enn alle andre, og rakker ned på andre mennesker". For det første har disse menneskene misforstått humoren min, og tatt det jeg skriver personlig og helt seriøst. For det andre har jeg et image på bloggen, det jeg skriver hadde aldri, og da mener jeg aldri, blitt morsomt om jeg hadde hatt samme skrivestil som Caroline Berg Eriksen. I virkeligheten er jeg verdens snilleste, så det så. 

3. Jeg utdanner meg til å bli grafisk designer.
Ettersom en del av artiklene mine har blitt publisert videre av ulike nettaviser skulle man kanskje tro jeg studerer journalistikk. Det gjør jeg ikke, selv om jeg elsker å skrive. Grunnen er at jeg ikke liker å skrive nyhetsartikler, men arbeide mer kreativt med tekst. Jeg elsker forsåvidt å jobbe med design også, og gleder meg til skolen starter igjen i august. Innenfor grafisk design synes jeg koding er veldig gøy, noe jeg aldri hadde trodd jeg kom til å gjøre. Drømmen er å kunne jobbe som designer, og samtidig skrive tekster innimellom. Dette er også bakgrunnen for at jeg opprettet bloggen, her kan jeg jo både fikse design og skrive det jeg vil. 


Eksamensoppgave, fasade for barnevennlig restaurant. 

4. Jeg elsker å være alene.
Misforstå meg rett, jeg synes det er supergøy å dra ut med masse venner, være i selskap eller ha middagsgjester. Men i blant finnes det ingenting som er bedre enn å kose seg i sitt eget selskap. Jeg har faktisk laget meg biffmiddag med dessert og spist det helt alene sammen med en film på fredagskvelden flere ganger. Høres kanskje ensomt ut, men jeg storkoste meg! En av de tingene jeg liker best med å bo alene, er å kunne være alene. 

5. Jeg er lat. 
Etter at jeg sluttet å danse aktivt før sommeren i fjor har treningen vært litt så som så. Det gikk faktisk et halvt år før jeg turte å melde meg inn på et treningsstudio, men hvor vidt jeg benytter meg av det eller er støttemedlem kan diskuteres. Det kan gå et par uker hvor jeg trener 4 ganger i uka, så plutselig en måned hvor jeg knapt er innom et par ganger. Det kjipeste med det er faktisk at jeg elsker å trene bare jeg kommer meg dit, det er bare dørstokkmila som er så jævlig lang. 

6. Jeg kan tegne.
Dæven for en kreativ sjel jeg er da! Neida, men det er sjelden jeg tegner, noe som egentlig er litt synd da jeg er ganske flink (fuck janteloven). Setter jeg med ned og tegner går det stort sett i øyne og ansikter, men jeg har faktisk tegnet tatoveringen til venninna mi. Det er litt gøy, nå er hun jo på en måte stuck med meg forever. Det som gjør det ironisk er at jeg egentlig synes tatoveringer er ganske stygt. 7. Jeg har lyst på en katt. 
Men kan ikke ha katt i leilighet. Min mening er nemlig at katter skal få lov til å være ute og jakte på mus, sånn som instinktene dems sier. Poenget er at jeg ville valgt katt over hund, katter er morsomme, hunder er masete. Skulle jeg hatt en katt skulle den vært lysegrå og kjempesøt. Den hadde sikkert ikke hatt pels igjen på ryggen etter at jeg hadde kost den i hjel. 

8. Jeg elsker barn.
Før var jeg danselærer for småtasser på 3-6 år og jeg savner det så mye. Barn er så herlige, og det finnes lite som er så koselig som en liten barnehånd inni din. Når det er sagt er det lenge til jeg skal ha egne barn, dette skal ikke bli noen mammablogg for å si det sånn. 

9. Jeg har et snev av ocd.
Jeg har tvangstanker om å måtte sjekke alt av dører, vinduer, komfyrer, stikkontakter osv. mange ganger før jeg kan forlate leiligheten. Etter at naboen lurte på en det var noe galt med døra mi etter jeg stod og dunket med den ble det mye bedre (flaut), men i en periode var det så ille at jeg gikk opp igjen fra trikkestoppet for å sjekke at jeg hadde dratt ut rettetanga, selv om jeg egentlig visste jeg hadde det. Fader at jeg ikke har det sånn med rydding og rengjøring i stedet, da hadde jo leiligheten vært strøken. 

10. Jeg er en positiv person. 
På bloggen kan det ofte virke som jeg er irritert og negativ, men det er fordi det gir morsommere innlegg. Jeg har sterke meninger jeg tør å stå for, men er stort sett alltid glad og hyggelig. Man kommer nemlig ikke langt her i livet ved å være en hardbanka grinebiter. 

Har dere noen spørsmål er det bare å stille dem i kommentarfeltet! 

SLIK KOMMER DU PÅ TOPPLISTA

 • POSTET: 30.06.2015 - KLOKKEN: 23:46 - KATEGORI: Blogg

Det er ingen hemmelighet at statistikk og kommentarer er en motivasjon for alle bloggere. Det derimot svært få innrømmer er at drømmen med bloggen er å havne på topplista. La meg dermed gjøre det klart en gang for alle; påstår du at du blogger for din egen del lyver du, det nærmeste man kommer å blogge "for seg selv" er for din egen egoisme. Hadde ikke lesere og topplista vært målet, kunne du like gjerne skrevet svadaet ditt i en dagbok. Med dette som bakgrunn gir jeg dere herved en guide for hvordan man havner på topplista.

Vær pen. 
Finnes det en eneste person blant topp 20 som ikke er pen? Nei. Har du tenkt til å slå gjennom med hverdagsbloggen min må du derfor ha et utseende som tar opp konkurransen med disse. Har du et normalt utseende kan du like gjerne gi opp topplisteplasseringen basert på hverdagsinnlegg. Er du dritstygg derimot kan det sikkert generere flere klikk, men jeg har til gjengjeld å se dette. Det samme gjelder kroppsfasongen, du kommer ikke til å værende på topplista med mindre du er tynn. 

Vær gutt.
Siden sikkert over 90% av norges bloggere (hvertfall på blogg.no) er jenter, får du en ekstra kickstart ved å ha en penis mellom bena. Det er mye lettere for gutter å kravle seg oppover topplista enn jenter, av den enkle grunn at det skiller seg ut. Ekstra lurt er det om du som gutt blogger om hvordan jenter burde være, det gir både klikk og hat. For en tid tilbake var det store å være homofil gutteblogger, men nå er det enda bedre å være heterofil gutteblogger slik at alle kan påstå du er homofil.

Bli gravid.
Av en eller annen grunn lar folk seg facinere så til de grader av graviditet, da spesielt tenåringsgraviditeter. Til yngre du er når uhellet er ute, jo flere lesere kan du forvente (under seksuelle lavalder er å foretrekke). Det er viktig at du ikke deler informasjon om at du spyr som en gris hver morgen og at du ikke har penger til mat fordi Emmaljunga-vogna kosta det doble av stipendet ditt (du har jo aldri hatt jobb). Det som derimot må beskrives er hvor fantastisk det er å kjenne mirakelet i magen (selv om det er mer imponerende å være voksen nok til å klare å unngå graviditet), og hvor mye du og barnefar elsker hverandre etter to måneder sammen. 

Lat som du er dum.
Ved å skrive saker som er helt trynet og totalt blottet for noe som helst form for intelligens vil folk klikke seg inn på bloggen din for å le av deg. Jo tåpeligere innlegg og meninger, jo flere klikk og mer hat. De dummeste er riktignok leserne som biter på det du skriver, mens du kan le hele veien til banken. Dette kan virke som en ganske chill måte å blogge på om du takler hatkommentarene som kommer til å strømme inn. 

Vær rik. 
Folk elsker å kunne se hva noen mennesker har mulighet til å bruke penger på, både for å drømme seg bort og irritere seg grønn. På dette punktet har vi allerede motebloggerne hvor hvert antrekk har en gjennomsnittspris på 50 000, som blir hyllet av moteinteresserte, drømmende jenter som spiser nudler og knekkebrød med tårevåte øyne rettet mot Chanelveska. Er du derimot den tøffere typen inntar du deg rollen som steriotypisk Oslo-Vest og venter på at haterne skal klikke seg inn på bloggen din slik at de kan være med på å finansiere livsstilen de hater. HVOR GØY HADDE IKKE DETTE VÆRT? Faen at jeg ikke er rik. 

Kle av deg.
Kropp og sex selger, det er det ingen tvil om. Er du jente (eller gutt for den saks skyld, funker begge veier) kan du få deg flere lesere ved å poste lettkledde bilder av deg selv, gjerne i utfordrene positurer. Gutter (og menn) kommer til å klikke seg inn på bloggen med laksen i hånda og jenter vil klikke seg inn for å hate deg. Dette kan ta deg høyt opp på topplista siden gutter sjelden leser blogger, og du dermed får ekstra klikk. 

Vær psykisk syk. 
Jo flere diagnoser, jo bedre er det. Å skrive blogg om hvor jævlig du har det skaper sympatiklikk i fleng, og du kan skape deg en karriere av sykdommen din. Du trenger forresten ikke å være syk heller, med en gang du nevner du er trist, vil alle tro du har en bunnløs depresjon. Dette er riktignok skikkelig ondskapsfullt mot de som virkelig er syke, men hey, topplista for enhver pris, sant? 

Vær overvektig - post bikinibilde.
Post et bilde av deg selv i bikini med en tilhørende tekst om kroppspress og hvor fornøyd du er med den overvektige kroppen din. Spe gjerne på med litt historier fra du ble mobbet i barndommen. Det vil garantert ta av på sosiale medier i løpet av få dager, og med nok delinger kan du se en topplisteplassering dagen etter. NB: Plasseringen vil bare holde et par dager, som sagt i første punkt, man må være tynn for å være på topplista. Passer ingen av disse punktene deg, er sannsynligheten minimal for at du blir den neste toppbloggeren. 

Derfor suger bloggen din

 • POSTET: 29.06.2015 - KLOKKEN: 14:00 - KATEGORI: Blogg

Etter å ha vært en del av blogg-universet i nærmere en måned nå, har jeg oppdaget at det finnes litt ymse der ute. For all del, mange er gode, kvalitetsrike og interessante blogger (så interessant en blogg kan være riktignok), men litt for mange er rett og slett så ræva at man kan lure på hva personen bak skjermen egentlig driver med. Til tider er jeg usikker på om de egentlig vet det selv.

For en blogg er helhetsinntrykket viktig. Ser bloggen din ut som piczosiden man hadde på barneskolen burde varsellampene begynne å lyse. Tenk leselighet. Bakgrunn i svart og fuksia med lilla og gul skrift i ti ulike fonter er aldri en god idé. Klarer du ikke å kode bloggen din selv finnes det massevis av fine gratisdesign som ikke er mer avanserte enn at man benytter copy+paste (selv om jeg faktisk har sett folk som ikke har mestret det heller). Blir gratisdesign for avansert for deg er fremdeles defaultinnstillingen til blogg.no bedre enn det fargesammensuriet du så nøye har valgt ut. Du kan ikke forvente at noen leser bloggen din når den er umulig å lese.


Nei, bare nei. 

Bilder er også en viktig del av helhetsinntrykket til en blogg, husk at halvparten av leserne dine kun scroller seg gjennom bildene for å kommentere "fine bilder" i håp om å få lesere på sin egen blogg. Derfor lønner det seg å ha klare, kvalitetsrike bilder tatt med ordentlig kamera, slik at du faktisk kan tro på kommentaren og styrke selvfølelsen din. Et kornete, mørkt bilde av en skitten kaffekopp med rot i bakgrunnen ser ikke ut som en deilig kopp med nytraktet kaffe som du så tydelig beskriver det. Lær deg kamerainnstillinger, beveg rumpa opp av sofaen og ut i dagslys og tenk nøye gjennom komposisjon og lys før du tar bilder. Du vil bli sjokkert over forskjellen. 

Selv om helhetsinntrykket på bloggen har mye å si, er det innholdet som er selve hoveddelen. Ingen, jeg gjenter, ingen person i hele verden får noe som helst ut av å lese at du har kjøpt en pakke lusespenner på H&M til 19.50 (dette gjerne med et tilhørende mørkt mobilbilde av de fantastiske lusespennene). Har du ikke noe å blogge om? La være. Bedre med kvalitet enn kvantitet. Tenk hva du selv vil lese om. Det hjelper ikke at du spyr ut fem innlegg om dagen om alle består av totalt uinteressant svada. Det er også et godt tips at innlegget blir sammenhengene. Jeg skjønner du er ivrig etter å fortelle om den sykt spennende hverdagen din med shopping av lusespenner og iskaffe fra Tine etterfulgt av bussturen hjem, men avslutt i det minste forrige setning før du begynner på neste. 

 


"I dag så har jg og tonje vert i byen og det var gøy og jeg fik kjøpt meg litt ting som Lusespenner å sånn også var i på kafe også på turen hjem så tok vi Bussem og der var det en mann som ikke hade bilett så når kontrollen kom fikk han bot men vi hadde bilett og når jeg kom hjem så spiste jeg Middag og det var godt. ha en fin dag finw leserne Mine <33"


INGEN orker å lese tekst som dette, spesielt ikke om du er over 12 år. Comic Sans fremkaller brekninger forresten, styr unna!

 

Den siste tingen som gjør at bloggen din suger er at du ikke kan skrive. Jeg har full forståelse for at folk kan ha skrive- og lesevansker, men når det ser ut som en middels gløgg sjimpanse har hamret løs på tastaturet er det snakk om lathet. Jeg snakker om manglende tegnsetting, særskrivningsfeil, ordelingsfeil og store og små bokstaver tilfeldig kastet ut over hele innlegget. Det er faktisk lov å lese over innlegget et par ganger før man publiserer, og har du skrivevansker hadde det kanskje vært en idé og la noen korrekturlese eller bruke ordbok. 

Virker dette som en beskrivelse av bloggen din vil jeg anbefale deg å ta deg å gjøre noen små (store) endringer, eventuelt innse at blogging kanskje ikke er der du har dine talenter. 

Haters makes me famous

 • POSTET: 19.06.2015 - KLOKKEN: 13:50 - KATEGORI: Blogg

Helt siden bensinstasjoninnlegget tok av har det i ny og ne dukket opp negative kommentarer, hvor ord som både "drittkjerring" og "jævla fitte" har vært en del av tilbakemeldingene. Disse kommentarene kommer trolig fra godt voksne menn som føler seg truffet av det jeg skriver, noe som gjør at jeg nesten får litt synd på dem. Jeg mener, hvor flaut må det ikke være å kjenne seg igjen i beskrivelser av personer uten noe som helst form for folkeskikk? 

Men i går fikk jeg jaggu meg et par kommentarer jeg stusset litt på. Den ene var et eller annet med at "Du tror du er så mye bedre enn alle andre", altså, jeg tror ikke, jeg vet. Bare så det er klart. Den andre kommentaren, fra samme anonyme person var "Og du lurer på hvorfor ingen liker deg". For å svare på kommentaren først, så lurer jeg ikke på det, siden jeg aldri har gitt noen noe grunnlag for å ikke like meg. For det andre har jeg heller ikke merket noe spesielt til at folk har noe i mot meg. 

Det som derimot var det morsomme var at denne personen måtte være noen jeg kjente, eller i det minste visste hvem var. Det tok meg dermed hele 2 minutter å google ip-adressa og finne ut at den var lokalisert i Larvik, med tilhørende kart som viste akkurat hvor dette mennesket bodde. Og jeg må bare si: Så jævlig flaut for deg. Tenk å være så sjalu at du, som egentlig er en oppegående person, er nødt til å skrive "ingen liker deg" på bloggen min for å føle deg bedre selv. Det er nettopp dette som gjør meg "bedre enn alle andre", fordi jeg aldri hadde giddet å ta meg tid til å skrive bullshit på bloggen din. 

Når det er sagt er det ingenting som er morsommere enn stygge kommentarer. Bloggen min skal være underholdning, og i blant skape reaksjoner. Det er bare sunt med litt debatt. Hadde det ikke vært for at folk hadde klikket seg inn her på grunn av irritasjon og i blant sjalusi hadde jeg sikkert hatt mange færre lesere, så takk for besøket! Som litt for mange har sagt før meg: Haters makes me famous :*

Over til noe helt annet! Jeg er litt stuck på hva jeg kan skrive om for tiden, og selv om jeg har et par-tre innlegg på vent føler jeg ikke de er gjennomførte nok til å publiseres enda. Hva kunne dere tenke dere å lese om? Det kan være idé til en morsom tekst, et tema jeg kan ta opp eller en sak som engasjerer, kommer ikke til å publisere dagens outfit eller fortelle hva jeg spiste til middag, bare så det er sagt. 

XOXO - Tina

WOW

 • POSTET: 06.06.2015 - KLOKKEN: 02:11 - KATEGORI: Blogg

Jeg er helt sjokkert over hvor mange som har lest innlegget mitt om å jobbe på bensinstasjon. Etter Nettavisen delte innlegget på forsiden har det strømmet inn lesere, kommentarer og likes. Hele 44 000 lesere hadde bloggen før klokken nådde midnatt, og godt over 2000 liker innlegget. Utrolig gøy!


Jeg ante faktisk ikke hvorfor lesertallet økte så før ei jeg jobber med delte bildet over!

Tilbakemeldingene har vært mange, og flere bensinstasjonsmedarbeidere, butikkmedarbeidere og andre i servicebransjen forteller at de kjenner seg igjen, noe som er morsomt å høre. Noen har vært sjokkerte over hvor lite folkeskikk noen mennesker har, mens andre har ment jeg aldri burde publisert innlegget. Jeg har prøvd å svare på kommentarene så godt jeg kan, og synes det både er morsomt og litt skremmende at det ble debatt rundt temaet. Innlegget var ment som en humoristisk fortelling av hendelser fra jobb, jeg misliker overhodet ikke kundene våre som noen har sagt. 

Dette innlegget blir publisert sent fordi jeg kom hjem fra jobb for kort tid siden, hvor jeg i dag hadde masse hyggelige kunder ♥. Jeg sier det samme som en venninne av meg, - kunne ikke tenkt meg en annen deltidsjobb enn Esso :) 

Tusen takk for alle likes og tilbakemeldinger!

Gleden ved å bo alene

 • POSTET: 14.05.2015 - KLOKKEN: 01:12 - KATEGORI: Blogg

Å flytte for meg selv er den største endringen jeg har hatt i livet, og muligens også den beste. Misforstå meg rett, å komme hjem til mamma, pappa og lillebror er kjempekoselig, men det å bo alene har uten tvil noen helt spesielle fordeler.

Når du bor alene, kan du nemlig gjøre akkurat hva du vil, akkurat når du vil. Dette er en frihet som ikke kan sammenlignes med noe annet. Har du lyst til å spise middag klokken åtte, trenger du ikke ta hensyn til noen som kommer sultne hjem fra jobb klokka fire. Vil du legge deg klokka tre om natta, eller enda bedre, ha vors på en ukedag (er man student er man student, dessuten jobber jeg HVER helg for tiden) trenger du ikke bekymre deg for at samboerne dine skal tidlig opp dagen etter.

 

"Hvor digg er det ikke å kunne sove som en sjøstjerne?"


Ikke bare kan du gjøre hva du vil, når du vil, men du trenger heller ikke dele noe. Hvor digg er det ikke å kunne sove som en sjøstjerne liksom? Det er heller aldri kø på badet, eller mer enn en person foran speilet. Du trenger ikke å være redd for at noen har okkupert TV'en under favorittprogrammet ditt, så det er bare å slenge seg utover hele sofaen som en høygravid hvalross. Godteriet får du også helt for deg selv, men om det egentlig er positivt er opp til badevekta å dømme.


Her har jeg spist så mye middag og godteri at det ser ut som jeg er minst 5 mnd på vei, men heldig for meg kunne ingen andre se det. 

Men det finnes en ting som muligens er bedre enn alle de andre fordelene. En ting som ikke kan overgås på noen måte. Når du bor alene er det ingen som forventer noe av deg. Lar du oppvasken stå i en dag (eller tre) er det ingen andre enn deg som trenger å vite det. Har hybelkaninene mutert til elefanter fordi du ikke har funnet fram støvsugeren på litt for lenge er det bare du som ser det. Siden jeg lider av kronisk lathet og utsettelssesyndrom passer det meg ypperlig, selv om det skal sies at jeg blir stressa av rot heh. 

 

"Har hybelkaninene mutert til elefanter fordi du ikke har funnet fram støvsugeren på litt for lenge er det bare du som ser det."

 

Men som en selvfølge av det at ingen forventer noe av deg, kan du ikke forvente noe av noen andre heller. Er ikke oppvasken tatt er det bare din skyld, er gulvene skitne er det du som har vært for lat til å vaske, - og det verste av alt: går noe i stykker kan du ikke skylde på noen andre enn deg selv. Jeg skal gladelig innrømme at jeg HATER å knuse noe og ikke kunne skylde på noen andre. 


Dette gjorde meg oppriktig forbanna, fordi jeg ikke kunne bli forbanna på noen andre.

For noen virker det sikkert fryktelig ensomt å bo alene, men for meg som trives over gjennomsnittet i mitt eget selskap passer det helt perfekt. Nå er jeg riktignok en av de personene som har et overdrevent stort behov for å være alene, og kjenner omtrent abstinenser når jeg har vært for mye sammen med andre mennesker. Hvordan det kommer til å gå den dagen jeg skal flytte sammen med noen er nok en helt annen historie. 

Hvem er Tina?

 • POSTET: 04.05.2015 - KLOKKEN: 21:48 - KATEGORI: Blogg

Hei, og velkommen til bloggen min!


Dette er meg!

Jeg er ei jente på 20 år med navn Tina Veronika Odberg Markeseth. Et navn som har gitt meg en enorm forkjærlighet for disse små bretta man må skrive under på (du vet ikke hva det vil si å skrive smått før du har pressa inn fire navn på bankkortet, just sayin). Jeg kommer fra den lille sommerbyen Larvik, men i august 2014 lot jeg bankkortet bli rødglødende på IKEA og flyttet inn i en liten leilighet i Oslo. Her har jeg det strålende, og gjør akkurat det jeg vil, siden jeg bor helt alene (et innlegg om hvor fantastisk det er å slippe å omgås andre mennesker kommer senere).


Her bor jeg <33333

Ikke overraskende flyttet jeg til Oslo for å studere, friår er tross alt for pingler, og jeg tar nå en bachelor i grafisk design på Norges Kreative Høyskole. Det henger med å nevne at jeg trives veldig godt, og kan anbefale skolen til alle som kunne tenke seg noe i den kreative retningen. Før jeg startet her gikk jeg tre år på medier og kommunikasjon, og jeg vil derfor tørre å påstå at jeg har generelt litt peil på både design, tekst og foto (det er derfor jeg kun har mobilbilder her heheheh). 

Overgangen til studentlivet førte til at interessene mine gikk fra å være dans, shopping og party til serier på Netflix, spise Sørlandschips og kjøre trikk (dette liker jeg bare når jeg får sitteplass). Men siden jeg egentlig er litt lei alt sammen tenkte jeg å begynne å blogge i stedet. Hvordan det kommer til å gå gjenstår og se.

Klem Tina ♥

Kontakt

 • POSTET: 03.05.2015 - KLOKKEN: 22:27 - KATEGORI: Blogg

Jeg kan kontaktes på tinaveronika@gmail.com.

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016

Hei! Jeg heter Tina og er en 21 år gammel jente fra Larvik, bosatt i Oslo. Her publiserer jeg ulike tekster jeg har skrevet, morsomme innlegg om sitasjoner folk kan kjenne seg igjen i, litt tips og triks og i blant noen kreative prosjekter. Håper dere finner noe interessant å lese!hits