Nytt design!

  • POSTET: 16.09.2015 - KLOKKEN: 00:24 - KATEGORI: Design

Det er et eller annet som gjør meg veldig produktiv om natta, for i går natt lagde jeg både header og dukket ned i html- og csskodene på bloggen. Ble riktignok ikke ferdig så måtte fortsette i dag, men nå kan jeg hvert fall si meg halvveis fornøyd med designet. 

Jeg tar som nevnt tidligere bachelor i grafisk design, hvor vi har lært litt enkel koding. Jeg er ikke flink enda, men det er morsomt å prøve seg frem når det fungerer! Det må riktignok en del googling til, og prøving frem og tilbake, altså uten tvil en tidkrevende prosess. Likevel må jeg anbefale alle som blogger å teste seg litt frem på det, et godt design har nemlig ekstremt mye å si for om folk kommer til å lese bloggen. 

Den største endringen jeg har gjort er å sette inn header. Hadde i starten ingen planer om det da jeg føler det kan bli litt kleint med et enormt bilde av seg selv i toppen, men siden jeg ikke har noen profil på siden har jeg følt at bloggen blir litt for upersonlig, spesielt siden jeg ikke bruker noe særlig bilder av meg selv i innleggene heller. Men nå ser dere i hvert fall hvordan jeg ser ut! 

Designet er holdt enkelt med rene linjer og delikat typografi som tidligere, men denne gangen har jeg valgt å ha litt mer gråtoner siden det ble litt hardt i kun svarthvitt. Jeg liker å holde designet enkelt da bloggdesign fort kan bli barnslig ved mye bruk av farger. Jeg har også fokusert på lesbarhet og gjort brødteksten større. Dette er noe jeg føler mange glemmer litt, meg selv inkludert, når man designer og fokuset blir på hva som ser pent ut. 

 

Her kan dere se det gamle designet: 


Og her er det nye: Ikke de alt for store forskjellene, men litt annerledes ble det. Jeg er fornøyd enn så lenge, litt småpirk er det alltid. Det er det som er med design, det kan alltid bli bedre. 

Hva synes dere? 

Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016

Hei! Jeg heter Tina og er en 21 år gammel jente fra Larvik, bosatt i Oslo. Her publiserer jeg ulike tekster jeg har skrevet, morsomme innlegg om sitasjoner folk kan kjenne seg igjen i, litt tips og triks og i blant noen kreative prosjekter. Håper dere finner noe interessant å lese!hits