TJ & TINIUS TRUTH OR DARE

  • POSTET: 28.11.2015 - KLOKKEN: 13:46 - KATEGORI: Videoblogg
Her er en liten video fra en lættis fredagskveld, faktisk bloggens første video. Enjoy!


DU VET DU BOR ALENE NÅR

  • POSTET: 17.11.2015 - KLOKKEN: 16:04 - KATEGORI: Tekst

... Du ikke gidder å bruke unødvendig tid på å lukke baderomsdøra for å tisse. 

... Spisevanene dine begynner å ligne mer og mer på noe man ser på Animal Planet. 

... Det aldri er upassende å prompe. 

... Du sover som en sjøstjerne. 

... Rydde er en aktivitet som gjøres før du får besøk. ... Du tilbringer mer tid med Hanna, Aria, Spencer og Emiliy enn ekte personer. 

... Det ikke lenger er stusselig å spise alene. 

... Du har ingen å legge skylda på når du vrenger lilletåa i feil vinkel mot kjøkkenstolen. 

... Du kan gå en hel dag uten å åpne kjeften. Og det plager deg ikke. 

... Du har glemt hvordan det er å måtte vente i kø på tilgang til badet. 

... En tom dorull gir seriøse problemer. ... Å drikke rett fra halvannenliteren for å slippe oppvask er helt legitimt. 

... En tom potetgullpose betyr at du har spist alt innholdet alene. 

... Er det noe som ikke er gjort, har du bare deg selv å skylde på. 

... Alle innslag av sport på TV har forsvunnet fra jordens overflate. 

... Vennene dine forteller deg hvor heldig du er. 


... Dager hvor du må være med mennesker hele tiden gjør deg stressa. 

... Tanken på å måtte ta hensyn til andre mennesker gjør deg litt smålig uvel.

 

UKENS

  • POSTET: 16.11.2015 - KLOKKEN: 23:50 - KATEGORI: Blogg

Siden jeg gjorde så ekstremt mye interessant sist uke (det var ironi), tenkte jeg å gjøre som 67,4% av alle bloggere gjør for tiden (jepp, helt reell statistikk), nemlig dele ukens ditt og datt. Bortsett fra at jeg såklart er mye morsommere enn alle andre. 

Ukens lættis
Trynet til mamma når jeg hadde lagt en snedig plan sammen med pappa og plutselig stod i døråpningen i Larvik, mens hun trodde jeg stod på badet i Oslo og sparklet trynet for en kveld på byen. "Skulle ikke du på fest da??". Tok et par minutter før det gikk opp for hun at alle mine detaljerte facebookmeldinger var bullshit. Hun ble veldig glad da ♥

Her satt jeg på bussen og irriterte meg grønn over paret som kranglet bak meg. På full buss. Vent til dere kommer hjem liksom, så kan dere sikkert slå hverandre helseløse (neida). 

Ukens opptur
Eeeegentlig det samme som ukens lættis, men det var ganske så fantastisk å levere inn eksamen og begynne å leve som en normalt menneske igjen. Når man blir skremt av å se seg selv i speilet er det på tide med en dusj og litt sminke. Det er en litt ubehagelig følelse og oppdage at du har levd i samme joggebukse hele uka, her snakker vi knær og hengerumpe ut av dimensjoner. 

Ukens "KØDDER DU?!"
Jeg stod på jobb og ante fred og ingen fare når en kunde kom inn og ville kjøpe rødsprit for å drikke. "Ah, sprit, alcohol, drink?", "Nonono", "Yes, sprit, alcohol", "yes alcohol but not to drink, you will get sick" stotret jeg fram på klønete engelsk, passe nervøs for å være medskyldig i et menneskes potensielle død av å drikke rødsprit (usikker på om man kan dø av det, men helsefremkallende er det definitivt ikke). 


Ukens irritasjonsmoment
Meg selv. Fyfaen jeg trodde virkelig jeg skulle spy av meg selv en periode i forrige uke, mine egne tanker irriterte meg. Jeg irriterte meg til og med over hvordan jeg pustet. Det er ganske kjipt å være lei av seg selv, for man kan liksom ikke bare ta en pause fra personen heller. Stort sett er jeg jo min egen favorittperson. Det mest skremmende er kanskje hvor irriterende jeg må være for andre, jeg ville ikke vært venn med meg liksom. Eller jo, kanskje innimellom. Når jeg er morsom. 

Ukens motivasjon
Fant dette bildet av meg selv på mobilen, og siden jeg synes jeg så så usedvanelig bra ut økte det motivasjonen til å sitte på rumpa og spise potetgull et par uker til (eventuelt til over jul). Hvert fall letta det på samvittigheten for å gjøre det, for lets face it, jeg hadde nok ikke planta bena innafor treningssenteret uten bildet heller. 

Det ser til og med ut som jeg har pupper! Jeg som er omtrent like utvikla som en 14 år gammel gutt når det gjelder det.

Ukens nedtur
Vissheten om at det kun var tre dager fri før neste eksamen stod på agendaen. Studiet vårt er annerledes oppbygd, så vi har eksamen fra august-desember og januar-juni, en måned på hver. Ikke at jeg skal klage, for vi slipper i det minste unna eksamenshelvete i desember og mai, faktisk burde jeg egentlig prise meg lykkelig. Men der og da føltes det helt ærlig litt kjipt. 

Ukens innkjøp
3 for 2 Pepsi Max på Joker. Jeg drakk halvannen liter om dagen. Skvalpa litt når jeg vugga fram og tilbake fra eksamensskrivinga til do. 

Ukens guilty pleasure
Se på bilder av katter, og lese meg opp på ulike raser. Og ikke minst planlegge hvordan jeg kunne tilrettelagt for en katt i leiligheten. Høres kanskje ikke så rart ut i utgangspunktet, men når faktum er at jeg ikke skal ha noen katt blir det med et litt særere. Jeg elsker pusebebier ♥

Når du ikke rekker å stå opp før du legger deg igjen

  • POSTET: 13.11.2015 - KLOKKEN: 00:01 - KATEGORI: Tanker

De siste ukene har gått i ett, uten at det egentlig har skjedd så mye. Og det som har skjedd har egentlig vært en eneste stor nedoverbakke. Dere vet i sånn hekkeløp hvor de river ned det ene hinderet etter det andre? Noe sånt ja. Egentlig lættis metafor da jeg finner friidrett eksepsjonelt kjedelig, men det gjelder jo forsåvidt hverdagen min også. 

Denne uka har jeg hatt hjemmeeksamen i sosiologi, som jeg leverte for nøyaktig halvannen time siden. Ikke faen om jeg leverer fredag 13. liksom. Superinteressant emne, men med tanke på at jeg ikke har vært utenfor leiligheten siden mandag kjennes det litt ut som om hjernen min råtner innvendig, veggene skrenker seg sammen og lufta er tykk som bly. Jeg, som normalt sett er min egen største fan, blir småkvalm av å måtte være i mitt eget selskap. Føler meg litt som en sim med brakkesyke, som snart får besøk av Herr Kompiskanin (dette er bare morsomt om dere har spilt sims). 


En bra illustrasjon på hvordan jeg har sett ut den siste uken. Legg merke til selvbrungsfeilen som gjør at det ser ut som jeg konstant bruker hvite sokker. 

Jeg vet egentlig ikke helt hva poenget mitt var med dette innlegget. Kanskje si at jeg lever? Om ikke i beste velgående så hvert fall med hodet over vannoverflaten, og bassengstigen er ikke fjernet helt enda (meg og mine simsreferanser as). Det positive er jo at fra dette stadiet kan det vel ikke gå noen annen vei enn oppover. Som at jeg egentlig har masse morsomt å skrive om, og ikke minst har tidenes mest lættis adventskalender i vente (what! Skal jeg blogge hver dag liksom?). Og, kanskje det aller beste av alt: Jeg skal ha juletre i leiligheten i år ♥

Nå skal jeg ta meg en tur i dusjen og få spylt ut hva som ser ut til å være en god dæsj Melange i håret, passe på at jeg ikke lenger matcher hippiechicksa fra reportasjen i Det Nye og muligens drukne meg selv i skammen over å ha publisert et hverdagsinnlegg. Det er jo tross alt noe jeg er sterkt i mot. Samme med sutring. 

Endelig fikk jeg muligheten til å bruke dette hysterisk morsomme bildet av meg. Fml liksom. 

See ya soon! 

Halloween - Tips og DIY

  • POSTET: 03.11.2015 - KLOKKEN: 22:47 - KATEGORI: Interiør

Dette innlegget kommer egentlig noen dager for sent, eventuelt et år for tidlig, men siden jeg arrangerte halloweenfest i år tenkte jeg å vise noen bilder. Jeg slo rett og slett på stortromma både når det gjaldt kostyme og pynt, og lagde omtrent alt selv. Kanskje noen får noen idéer om hva de vil gjøre til neste år? HALLOWEEN-banneret har jeg laget selv ved å bruke tykke ark (som godt kunne vært tykkere) og klippet ut bokstaver med A4 som mål. Deretter limte jeg på svarte ensfargede ark og svarte glitterark annenhver gang, hullet alle bokstavene i topp med en hullemaskin og tredde hyssing gjennom. Litt gaffateip for å henge de opp på veggen, og ballonger for å skjule gaffateipen. Ark og hyssing kjøpte jeg for under 10 kr per vare på Søstrene Grene, mens ballongene kostet 45 kroner for 6 stk. Skjønner det ikke stod pris på pakka der ja!

Oransje tyll under bordet med konfetti strødd over fungerer like godt som en duk, og som et ekstra pluss slipper du konfetti ut over hele gulvet. Tyll kan kjøpes på Stoff og Stil for 17 kr per meter, her har jeg kanskje brukt en halv meter. 

Levende lys og fulle mennesker er sjelden en god kombinasjon, så jeg kjøpte batteridrevne telys på IKEA og pyntet noen gamle lysestaker med litt tyll rundt holdt fast av hyssing. Satte lysene på et lysfat og strødde konfetti over, og vips, så var bordet ferdig pyntet for halloween. 

Alle lys ble byttet ut med oransje, og en natt jeg ikke fikk sove fikk jeg idéen om å bytte ut rekkefølgen på de småtacky LOVE-bokstavene mine til EVIL (O-en er snudd). Jeg bestemte meg for å kjøpe spindelvev etter bildene ble tatt, så dette også befant seg i vinduskarmen. 

Edderkopper, konfetti, oransje roser og falske telys prydet kjøkkenbordet. Jeg pleier forresten å alltid å bruke flere små boller til snacks i stedet for en stor, for å gjøre det lettere for alle å forsyne seg. Disse er i plast fra Nille. 

Ved å bruke treperler, hyssing, et gammelt laken, svarte art, lim og penn lagde jeg små spøkelser og flaggermus som jeg hengte opp i lysekrona. Hvert spøkelse fikk ulike ansiktsuttrykk, rett og slett fordi det var gøy haha. 

Spøkelset Børre! Dette tror jeg må være min favorittdekorasjon, var nesten litt trist å ta han ned. Å lage denne var så enkelt at jeg nesten ble sjokkert, alt du trenger er et gammelt laken (jeg brukte et jeg hadde brukt som toga i fadderuka), hyssing, en ballong og sprittusj. Blås opp ballongen, og knyt fast hyssingen. Klipp et lite hull midt på lakenet (det er viktig at dette er bittelite), og tre så hyssingen gjennom så ballongen havner under lakenet. Nå har du et hode og kan tegne på øyne, - og munn om du ønsker. Heng deretter spøkelset ditt opp der det passer. 

Siden jeg skulle ha en del gjester lot jeg alt av glass, servietter og drikke (serverte punsj og geleshots) så på benken. Glassene er vanlige ølglass i plast hvor jeg har klistret på tjukke klistremerker. Serviettene er funnet på Nille. Det var en flaske vin i premie til beste kostyme, som er enkelt pyntet med oransje tyll og sort silkebånd. Det synes dårlig på bildet, men siden jeg ikke hadde noen ekte gresskar, limte jeg på gresskarøyne- og munn på glassbollen jeg serverte oransje (egentlig gul hehe) punsj i. 

Hadde desverre ikke noen bedre bilde, men her ser man punsjbollen bedre, og ikke minst de morsomme dorullene. Det eneste du trenger for dem er doruller (som man må ha uansett) og en sprittusj. Muligens den billigste halloweenpynten noensinne, hehe. Det skal også sies at jeg hadde mer pynt, blant annet girlandere i gangen, og en stor flaggermus på veggen, men bildene av dette ble desverre så dårlig.. 


Fine Sandra ♥, som vant beste kostyme og meg.

Fordi jeg er alt for høy for polyesterkostymene de selger til ekstreme priser i kostymebutikkene (og som hvilken som helst annen tid på året kunne vært funnet innerst på kondomeriet), lagde jeg mitt eget kostyme,- eller eget skjørt hvert fall. Det var mye enklere enn det ser ut, og det eneste du trenger er tyll, strikk og silkebånd (ikke nødvendig), bare søk opp non-sew tutu tutorial på Youtube. Det som derimot var vanskelig var å bergne rett mengde tyll, og til slutt endte jeg faktisk opp på hele 14 m! Det er for en stor tutu i str. M til meg som er 176 høy. Under brukte jeg den gamle dansedrakta mi, en vanlig body blir ala samme stilen. Grønn øyesminke og neglelakk, samt kreppet og tupert hår med edderkopper og vips så var jeg en heks! 

- Hva synes dere? 

Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016

Hei! Jeg heter Tina og er en 21 år gammel jente fra Larvik, bosatt i Oslo. Her publiserer jeg ulike tekster jeg har skrevet, morsomme innlegg om sitasjoner folk kan kjenne seg igjen i, litt tips og triks og i blant noen kreative prosjekter. Håper dere finner noe interessant å lese!hits