TINAS TINDERKALENDER - LUKE 24Endelig er det Julaften! Med dette er det tid for 24. og siste luke i Tinderkalenderen (med tanke på tåpelige samtaler og kommentarer kunne jeg fint fortsatt noen uker til). Under siste luke skjuler det seg noe litt annerledes, i denne samtalen er det nemlig jeg som er litt slem. Litt slem, og hysterisk morsom. Heheh. Når det er sagt er jeg faktisk glad i dyr, men det ble bare mye morsommere sånn her. Med dette ønsker jeg å si god jul ♥ Håper dere får en fantastisk feiring og koser dere masse!

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 23Dagen før dagen! Flere som gleder seg til jul? Under dagens luke skjuler det seg noe som MÅ være en av de aller morsomste kommentarene jeg har sett på Tinder. Den heldige mottakeren er ei venninne av meg. Altså. Jeg. Dør. Hahahha, hvem finner på noe sånt?

Jul med din glede eller julestria?

  • POSTET: 22.12.2015 - KLOKKEN: 14:30 - KATEGORI: Tekst

Du starter første desember med godt mot, strålende humør, pepperkaker i skålen og det første adventslyset tent for glede. Juleglede. I år skal førjulstiden nytes med alle de gjøremål som hører til. Huset skal vaskes fra gulv til tak, julepynten skal frem, syv slag skal bakes og julegaver til hele slekta skal planlegges og kjøpes. Hva er det ikke å se frem til?

Så gjør vi så når vi vasker vårt gulv. Du angrer på at du ikke klarte å vente med å finne frem julepynten mens du lar moppen kjøre slalom mellom rødkledde nisser og nissekoner. Bang. Med skaftet på moppen river du ned en porselensversjon av nissefar som nå ligger fordelt i biter utover det nyvaskede gulvet. Vekk med moppen og fram med støvsugeren innser du at dette tar lenger tid enn planlagt. Å vaske hele huset i løpet av en dag var lettere sagt enn gjort. Tak og vegger får vente til en annen dag, eventuelt til neste år. 

Selv om husvasken ikke gikk helt som planlagt, ødelegger ikke en knust nisse julestemninga. Du skal nemlig spise julekaker hele førjulstida, og for å være sikker på å ha nok dobler du røra med krumkaker. Allerede halveis nede i den første bakebollen innser du det var en mindre god idé. Du begynner å få brannsår i håndflaten og et svakt minne av fjorårets krumkaker som endte opp som fuglemat i januar kommer frem. Det slår deg at overraskende få gjester spiser julekaker i romjula. Har julekakene overlevd advent er sjansen med andre ord stor for at de overlever til januar (eller når du måtte føle for å tømme kakeboksene). 

Med krumkakene i (kake)boks er det på tide å begynne på det obligatoriske pepperkakehuset. Det som i teorien er en fantastisk koselig juleting, men visjonen om et mesterverk av et hus, nøyaktig dekket med melis blir raskt ødelagt når ingen av veggene vil stå og taket var knekt før du tok det ut av pakken. Med et ser "Barbies Dreamhouse Gingerbread Edition" mer ut som en sliten lagerbygning, dekket av dryppende melis og nonstop på snei. Det er ingenting litt bomull ikke kan redde! Heldigvis kan man kjøpe en del julekaker på butikken. 

Hektiske dager som omtrent forsvinner før neste begynner med "obligatoriske" arrangementer som julebord, skoleavslutninger og juleverksted gjør at du som vanlig kommer litt for sent i gang med julegaveplanleggingen. Idéen om den perfekte julegaven starter som alltid med "hva i all verden skal jeg kjøpe?". Å balansere de ulike faktorene "hva vil han/hun like?", "er den innenfor budsjett?" og "vil det passe tilsvarende gave til tilsvarende familiemedlemmer?" viser seg å være en kabal det omtrent er umulig å løse. Listen er ikke en gang ferdig før du innser at budsjettet sprekker, og samtlige tanter får lyslykter, fikk dem ikke det i fjor? 

Med lista nøye oppført på telefonen inntar du nærmeste shoppingsenter fire dager før jul i likhet med et tusentall andre personer som er like stresset som deg. Du kjenner svetten renne oppover ryggen allerede i det du går inn. Trykt inntil fire andre mennesker i dørkarusellen kjenner du pusten til mannen bak gjøre deg fuktig i nakken, før alle desperat prøver å tråkke over hverandre for å komme først inn. Alt er lov i krig, kjærlighet og julegavehandel 20. desember. 

Inne i butikkene hersker det rene kaos. Det er tomt for legoesken til lillebror, og i desperasjonen over å komme deg ut ender du opp med en dobbelt så stor, - til dobbel pris. Du drar kortet til det blir rødglødende i samtlige butikker, og kjenner armene verke under vekten av alle posene. Gjennomvåt av svette spør du deg selv hvorfor du ikke la igjen jakka i bilen før du minnes at gradestokken viser 6 grader, stiv kuling og regn. I et forsøk på å sjekke om du har alt på lista går mobilen tom for strøm. Du er overbevist over at alle kan se desperasjonen i blikket ditt.  

Som en pause fra julegavene bestemmer du deg for å starte på en ultimate julekosen, nemlig pynte juletreet. Desverre var det ganske utplukket når du dukket opp 22. desember. Du så ikke før du kom hjem at det er litt (veldig) skeivt på den ene sida og du er usikker på om det faktisk står støtt, men det er vel bare sjarmerende? Problemene begynner riktignok allerede i det du finner frem lysene, - som ikke fungerer. Stjerna til toppen er sporløst forsvunnet. Men med kuler og glitter, som katten til stadighet prøver å angripe, blir det da ganske hyggelig. 

Kvelden før kvelden sitter du med fangsten fra kjøpesenteret fordelt i 16 poser, og pakker inn for harde livet. Du begynner å få træler på fingrene av å krølle pakkebånd i det du innser du er tom for teip. Butikkene er stengt, og du har fremdeles flerfoldige gaver igjen som må pakkes inn. Julefreden senke seg du liksom. Du banner stygt mens du febrilsk leter gjennom alle skuffer og skap i håp om finne en bortgjemt teiprull fra fjoråret. I hjørnet står juletreet du pyntet i går og drysser ned på det nyvaskede gulvet, som forresten er vasket to ganger til etter første runde i starten av desember. 

Endelig er julaften her! Du stresser hele dagen for å få unger og mann i dusjen, og inn i finstasen. Selv presser du deg inn i en litt for trang hold-in strømpebukse, som du garantert kommer til å angre på under julemiddagen. Det er ikke til å komme bort i fra at julekakene har satt sine spor. Du tar deg selv i å puste lettet ut, alt er gjort, og nå kan julekvelden bare komme. Med ungenes forventningsfulle smil er alt stresset som glemt, og du tar deg selv i glede deg til pepperkakebaking, gavehandel og juletrepynting til neste år, for da skal nemlig alt gå som planlagt. 

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 22Under luke 22 finner vi en som prøver seg på et snedig lite sjekketips. Det er vel unødvenig å si det ikke fungerte. Faktisk tror jeg jeg himlet så mye med øynene at de omtrent vrengte seg (vet ikke hvordan øyer kan vrenge seg, men de gjorde det likevel). 

 


Den autokorrekten altså. (Rart den ikke retta opp at han skrev "correct" feil ;)))))

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 21Vi nærmer oss jul med storskritt, og luke 21 i tinderkalenderen er åpnet. I denne luken skjuler det seg en fyr ei venninne matchet med, om ikke annet kan man hvert fall si han går rett på sak. Likevel kan jeg ikke gjøre annet enn å undre på om han faktisk matcher med noen som sier ja til å "dirtysnappe"?


Han skal riktignok ha pluss i boka for at han gir seg etter å ha spurt én gang!

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 20Under luke nummer 20 finner vi en fyr som vil møtes uansett hvor frekk jeg er mot han. Her snakker vi desperasjon på ekstreme nivåer altså. Nei, jeg vil ikke møte deg, ta hintet. Eller, det var ikke noe hint en gang, sa det sikkert 50 ganger i løpet av samtalen at jeg ikke ville møte han. Det er ikke håp...

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 19Det er 19. desember og på tide å åpne luke 19 i tinderkalenderen! Under skjuler det seg en fyr som ikke tok det så veldig bra når jeg fortalte han jeg hadde sveipet feil. Med andre ord var det nok heller jeg som pirket borti en nerve, med tanke på den overdrevne bruken av hersketeknikk han utfører. Jeg liker at han er såpass irritert at det han skriver ikke en gang henger sammen. 


Sorry mister, men "kjære, søte, lille meg" bryr meg ikke noe særlig (egentlig ingenting) om hva du mener. 

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 18Det er 18. desember og på tide å åpne luke 18 i tinderkalenderen! Jeg er ikke en voldelig person, heller tvert i mot, men under denne luken skjuler det seg en fyr jeg føler en enorm trang til å slå. Hardt. Gjerne så han mister et par tenner som han kan hoste opp sammen med spyet. 
Skal ikke ta på meg æren av å matche med storsjarmøren, det var det venninna mi som gjorde!

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 17

 

I dag hadde jeg min siste eksamen, som betyr at DET ER JULEFERIE. Dette må selvsagt feires, så under luke 17 skjuler det seg en av mine absolutte favoritter, nemlig han som copy paster dårlige sjekkereplikker til absolutt alle jentene han matcher med. Det fungerte sikkert fint for han (haha kødda, no way at det funker på noen som helst), helt til han matcha med både meg og venninna mi. En liten heads up: Jenter screenshoter slike samtaler og sender til hverandre. 


"Er det en biljardkø du har i buksa di eller er du bare glad for å se meg?" ;) 

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 16Under luke 16 finner man en artig type ei venninne var så heldig å matche med. Forhåpentligvis var han sterkt påvirket av alkohol under samtalen, men noe sier meg denne tullingen ikke var det. Uansett, å skrive bullshit for å så late som det ikke var deg senere gir deg på ingen måte store sjanser for å fortsette samtalen, og enda mindre sjanser for noe "straffeknull", hva nå enn det er. (Faktisk et såpass ubehagelig ord at jeg følte for å vaske over tastaturet).  

Just don't. 

Bare masse svada

  • POSTET: 15.12.2015 - KLOKKEN: 21:35 - KATEGORI: Humor

Heeeey! Hvor mange er drittlei tinderkalenderen? Jeg kjenner magen vrenge seg og øynene svi hver gang jeg ser det jævla gapebilde med nisselue som kan assosieres med ei oppblåsbar dukke kledd opp i sexy nissemorkostyme. Som forresten aldri er sexy. Julenisser er for barn, ikke ektepar i 40-årene som desperat prøver å redde parforholdet ved å spice opp ting med overpriset rød polyester i onesize. Er du usikker på om du passer i onesize? Da gjør du mest sannsynlig ikke det. 

Vel, nå sporer jeg litt av her (så mye som man kan spore av i et innlegg som kun handler om svada), so lets go back to business, nemlig det at 24 luker var svært mye mindre i teori enn i praksis. Det betyr ikke at det ikke kommer flere luker, FOR DET GJØR DET FAEN MEG, det betyr bare at jeg kjenner jeg råtner innvendig av å poste det samme. Hver. Eneste. Dag. Men jeg er ikke så svak at jeg stopper før jeg er ferdig med noe. Det gjelder alt: Tinderkalenderen, alarmene på telefonen om morgenen (må bli ferdig med alle 7) og middag. Er det mer igjen og jeg er mett, spiser jeg det og. 

Men dere! Herregud nå er det ikke lenge igjen til jul. Jeg gleder meg for jeg skal jobbe, og tenkte å ha på meg nisselue og gape til alle kundene. Kødda. Men jeg skal love dere studentilværelsen gjør noe med deg: Enten sitter du med nesa gravd ned i bøkene, - eller for min del, øynene klistra i skjermen, eller så sitter du og ser på serier hele dagen, - altså fremdeles med øyene klistra i skjermen. Så jeg gleder meg meget til noe jeg kan kalle rutiner. Dere vet, stå opp om morgenen, gjøre normale ting og bli trøtt på kvelden. Føle du er litt til nytte på en annen måte enn å betale Netflixregninga og late som du ikke ser purringene fra treningssenteret fordi du ikke orker å bevege deg opp dit. Jeg har aldri vært en av de personene som klarer å stå opp klokken 07 uten grunn. Ikke 09 heller for den saks skyld. 

Har det skjedd noe mer spennende livet mitt da mon tro? OM DET HAR! Jeg har tatt vippeextensions, så jeg har ikke klødd meg i øynene på snart en måned. Nesten en ekte rosablogger nå. Planen var å bli dritpen, men egentlig så jeg bare mye mindre intelligent ut: 

Jeg er helt overbevist om at jeg mistet flere hjerneceller under behandlingen. Men så er det liksom litt fint og da. Forresten fyller jeg på hver andre uke for at det ikke skal se ut som jeg har slitte tannbørster limt fast på øyelokka #smartstudentøkonomi, men hvem bryr seg om det når jeg er #blogger? 

Nå lagde jeg nettopp en ny kategori på bloggen kalt humor, siden jeg lo av meg selv mens jeg skrev. HVORFOR har jeg ikke laget det før? Kanskje ikke vippene gjorde meg så dum som jeg trodde likevel. 

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 1515. desember og vi nærmer oss jul med stormskritt! Under dagens luke skjuler det seg nok en evneveik fyr, og han her når faktisk nye nivåer. Man kan jo spørre seg selv hvorfor jeg ikke sletta han med en gang, men det er noe med den underholdningsverdien da. 

 
Noe sier meg han sliter litt med å kommunisere, sånn generelt. 

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 14

 

Det er fjortende desember og kun ti små dager igjen til jul! Under dagens luke skjuler det seg en fyr som jeg faktisk ikke har noe å si om. Det er bare så sjukt at jeg faktisk blir tom for ord. FOR noen mennesker det finnes der ute. "Micropimmel". JEG DØR. Skal ikke ta på meg æren av å finne han, det gjorde ei venninne. Feel free for å adde han på snap forresten, sender sikkert mye koselig. 

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 13I luke 13 skjuler det seg en fyr noen har møtt før, nemlig han som ikke var heeeelt over eksen før han entret Tinder. Et godt tips er å legge tidligere forhold bak seg før man entrer en sjekkeapp (eller i det minste ikke skrive for mye om dem). For hva svarer man egentlig på noe sånt? Uffda holder liksom ikke helt. 

Stakkars gutt, var ikke bare litt heller. 

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 12Tolvte desember og på tide å åpne luke tolv i tinderkalenderen! Som dere vet har jeg omtrent runda Tinder, og har dermed også stor ekspertise innen nettopp dette. Noe smarte gutter vet å benytte seg av, bare se her: Stakkar, jeg får egentlig nesten litt synd på han. Håper mine tips mekka han ei jente!

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 11Under luke 11 skjuler det seg noe som kan være verdens dårligste vits. Et lite tips til alle tindergutter der ute: Aldri åpne en samtale med en vits du fant i et Se & Hør fra 2004 som lå igjen på hyttedoen. For det første er det kleint, for for det andre skjønner vi hva du driver med mens du sitter der og sveiper. Med mindre du har googla vitsen, noe som egentlig gjør det enda tristere. 


Hehehehehe nei. 

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 10

Fyren som gjemmer seg under luke 10 har jeg faktisk ingen anelse om hvordan jeg skal beskrive. Det er bare så over the top at man blir sittende å blunke og måpe mens man tenker "er det kødd?!". Utrolig nok/desverre er det ikke kødd, han mener det han skriver seriøst. Nesten så jeg har litt synd på stakkaren. Kyss, klapp og klem as, FOR en player. 

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 9Det er allerede 9. desember og tid for å åpne luke nummer ni i tinderkalenderen! Under denne luka finner vi en stakkarslig fyr med store issues. Hvordan han tror han vet antall personer jeg har ligget med er for meg ukjent, og at han føler seg truet av et tall han selv har funnet opp gjør meg litt.. betenkt? Fyren kan umulig være helt oppegående.Ønsker han lykke til i jakten på en jomfru! Og cred til meg for tidenes comeback. 

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 8Under dagens luke skjuler det seg noe av det desidert mest oppsiktsvekkende jeg har sett på Tinder noensinne. Jeg sitter igjen med så mange spørsmål. Hvordan i all verden klarte han å fange en grevling? Var den sinna? Hvordan klarte han å holde den lenge nok til å ta et bilde? Hvordan fikk han den til å posere med hodet på skakke? Er det egentlig en tam kjælegrevling? Hva heter den? Jeg prøvde å spørre han men fikk til min store skuffelse aldri noe svar. En grevling liksom! Hva kan overgå det? 

 

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 7I luke 7 finner vi en samtale ei venninne sendte meg. Jeg er for all del for at folk skal få like det de vil (så lenge det er innenfor loven, bare så det er sagt). Det som derimot gjør det ekstremt sært er at samtalen ble åpnet med disse spørsmålene. Spesielt, meget spesielt. 


Det må sies at vi fikk oss en god latter, hver sin smak!

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 6På Tinder møter man i blant på gutter uten noen form for sosiale antenner, og det er nettopp dette vi finner under luke nummer 6. Tar han ikke hintet? Det kan knapt kalles et hint en gang. Nei, jeg vil verken møte deg for sex eller vise puppene mine til deg. Sikkert vanskelig å forstå.  Noe sier meg det er passe gjennomtrekk mellom ørene på denne typen. Bilde nr. 1 er en fyr og 2-3 er en annen fyr, ikke til å komme bort i fra at de kan oppfattes som samme type. 

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 5 

Det er femte desember og tid for å åpne luke nummer fem i Tinderkalenderen! Under skjuler det seg tidenes besserwisser. Er vel ingen tvil om at det sved litt på pungen når jeg kommenterte måten han uttalte seg på, faktisk tror jeg han var nødt til å krype opp i fanget til mammaen sin. Sånne typer tåler ikke så mye. Og jeg tåler ikke dem, bare så det er sagt. 

 "Jeg er sjokkert over din plutselige fiendtlighet". 

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 4I luke 4 finner man en svært klein sjekkereplikk (det er vel det man kan kalle det). Sorry mister, men det var faktisk ikke så morsomt som du trodde. Copy+Paste er sjelden noen suksess.


Sjekkereplikker er aldri, jeg gjentar, aldri en god idé. 

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 3I dagens luke skjuler muligens den desidert drøyeste tindersamtalen jeg noen gang har hatt seg. Denne har jeg delt på bloggen før, men den er så tåpelig at jeg bare MÅ dele den igjen. Sorry meg, men jeg forstår virkelig ikke hva han blir så sint for? Hvis han er sint fordi jeg ikke vil ligge med han får han ikke akkurat noen bedre sjanser med denne typen oppførsel. Og hvorfor er man hore fordi man ikke vil ligge med noen? Syk type, rett og slett. Gjetter moren hans hadde vært stolt.

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 2Under dagens luke skjuler det seg utrolig nok ikke en gutt med manglende sosiale antenner, men heller en med like syke historier som meg. Han fortjener også skryt for morsom start på samtalen, heheh. Jeg må likevel si at jeg hadde den desidert verste opplevelsen, eller hva synes dere? 


Mitt spørsmål er bare: Hvorfor er folk så jævla grisete? Sjuke mennesker. 

TINAS TINDERKALENDER - LUKE 1Fordi jeg er såpass morsom som jeg er, måtte jeg jo ha en like morsom adventskalender på bloggen. Og som tidligere Tinderdronning (må ærlig innrømme jeg har lagt appen litt på hylla), finnes det få steder jeg har fått så mange lættise kommentarer som på den beryktede sjekkeappen. Med andre ord kommer jeg til å dele en tindersamtale (evt. fra lignende apper) hver dag i hele advent. Det er bare å glede seg, jeg har litt av hvert å by på for å si det sånn. 

Under første luke skjuler det seg en real gentleman som ikke tar et hint. I det hele tatt. I tillegg kan man legge til manglende skriveferdigheter og ikkeeksisterende sosiale antenner. En real kjernekar denne fyren. 


Skal riktignok ikke ta på meg æren av å ha matchet med denne fyren, ei venninne av meg var den heldige. 

Følg med for flere morsomme tindersamtaler!

Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016

Hei! Jeg heter Tina og er en 21 år gammel jente fra Larvik, bosatt i Oslo. Her publiserer jeg ulike tekster jeg har skrevet, morsomme innlegg om sitasjoner folk kan kjenne seg igjen i, litt tips og triks og i blant noen kreative prosjekter. Håper dere finner noe interessant å lese!hits